benim telefenomda bazen herhangi bir app in rengi soluyor ana ekrandayken neden oluyor ne anlatmaya çalışıyor bu acaba![]()
Peki rehberi sadece yedekliyebiliyor muyuz?
Teşekkürler![]()
Gayet memnun olduğum 4 üm 7.2 den sonra hiç tad vermemeye başladı.. Apple ın stratejisi sanırım bu yenisini almaya mecbur etmek.. Samsungda da böyle bi zorlama var mıdır acaba ciddi manada geçiş yapmayı düşünüyorum..
Restore new iphone yapıldı buarada. 7.3 e geçmenin de bi faydası olacağını sanmıyorum pek ama denemeye değer mi sizce
ya abi niye güncelliyosunuz ki çalışan güzelim telefonunuzubak ben ios6 daha mis gibi takır takır kullanıyorum ip5 imi
![]()
7.0.4 çıktı.
Facetime aramalarında sorun yaşayan kullanıcıların sorununun düzeltilmesi, bazı küçük hata düzeltmeleri ve iyileştirmeleri kapsıyor.
(Telefon kapanıp açılacağı için 5s kullanıcılarının cihazları ilk açılışta parmak izi ile açılmayacaktır. Telefon açılış parolanızı unutmadığınızdan emin olun)
şarj %20 %19 %18 direk kapanıp 5 dk sonra %21 açılma mevzusunu nasıl çözeriz, 7 0 4 bununla alakalı değil sanırım.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
telefona kaydettiğim numaralar rehberde görünmüyo ve 50e yakın numaram silindi ios 7i yükledıkden sonra ne yapmam lazım cihaz iphone 4
Day Walker Oğuz abi özellikle sana soruyorum yanlış hatırlamıyorsam sen eklemiştin. bir site vardı adamlar swap telefon satıyorlardı, senin telefonun ne kadar bozuk olursa olsun ne halde olursa olsun senden alıyorlardı üstüne bir fark alıp sana yeni telefon veriyorlardı, neresiydi orası hatırlayan var mı?
2 gündür ipadle sıkıntı yaşıyorum . Forumlardaki bazı fotoğrafları göstermiyor, üstte mevi şey çeyrekte takılı kalıyor , sayfadaki diğer fotoğraflar -yazılar vs açılıyor ama arada açılmayan fotolar oluyor. Safari ve chrome ile denedim , çözemedim . Dns değiştirdim olmadı , cihazı kapatıp açtım hala devam .
Youtube'dan müzik videolarını sadece müzik olarak indirebileceğimiz bi prog. Var mı ipad için? ( youtube downloader tarzı app'ler iş'e yarar mı? )
eşimin iphone5'inden icloud a fotoğraflarını yükledik fakat şimdi ne telefonda nede bilgisayar üzerinden icloud a bağlandığımız da dosya ve foto olarak göremiyoruz.acaba ne şekilde bu fotolara ulaşabileceğimizi bilen var mıdır?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)