Ekran koruyucunun gyro ile haretek etmesi olayını nerden kapadıysam kapatmıştım.Şimdi bulamıyorum açmayı.Nerden yapılıyor?
Ekran koruyucunun gyro ile haretek etmesi olayını nerden kapadıysam kapatmıştım.Şimdi bulamıyorum açmayı.Nerden yapılıyor?
Ben beta versiyonda yaşadım o problemi ne app iniyordu nede app güncellemeleri ben çözüm bulamamıştım versiyon güncellemelerini almıyordu sonunda dfu mod + restore + 7.02 yaptım, şimdi sorun yok gibi ama yinede app stor bağlantısı biraz yavaş gibi geliyor bazen bağlantı kopuyor tekrar şifre istiyor ama internet bağlanmasında hiç bir sıkıntı yok.
iphone'da editlediğim fotoları pc ye aktardığımda xmp uzantılı olarak aktarıyor. Bu fotoları pc'de açamıyorum. Iphone bunları direk jpeg kaydedemez mi?
Normal iphone'da.. (ip5 ios7)
Mesela geçen 3 5 kare çektim. Fotoda ucundan görünen bir eşya çirkin görünüyor diye cropladım o kısmı. O fotodaki canıııım güzellik gittiPc'de açamıyorum. Telde normal görünüyor.
Pc için bir kaç convertör pro baktım ama bir sonuç alamadım.
edit: Özel bir pro değil iphone default özelliği aracılığı ile yapıyorum herşeyi
çok ilginç az önce bende test edeyim dedim ama bende editlediğim fotoğrafı normal hali ile gösteriyo alıyo yani telefonda yaptığım değişiklik gözükmüyor bilgisayarda![]()
e60 535d & THE A45 AMG
iphone dan bilgisayara nasıl aktarıyorsun? itunes? itools? veya bilgisayarımdan iphone a girip DCIMXX klasöründen manüel olarak mı alıyorsun?
aklıma birkaç seçenek geldi senin için;
a. fotoğrafı mail atmayı dene
b. başka bir android cihaza whatsapp dan gönder
c. facebook a yükle direk telefondan
d. dropbox googledrive gibi bulut hesabına yükle app si ile
o degilde bende neden editlenen fotoğraf orjinal halinde gözüküyor bilgisayara alınca onu anlamadım![]()
e60 535d & THE A45 AMG
Ip5 e İOS 7 yükledim yalnız hiç memnun değilim beğenmedim İOS 6 daha kullanışlıydı geri nasıl dönebiliriz ?? yada geri dönebilir miyiz ??![]()
Manuel takılıyorumGeyik bir yana evet manuel olarak kopyala yapıştır yolu ile alıyorum fotoğrafları.
Bahsettiğin seçenekleri deneyeyim. En mantıklısı e mail gibi geldi kulağıma.
Sorun zaten sende değil bende"Bende neden olmuyor?" diye irdeleme
Teşekkür ettim destek için
edit: mail yolu ile oldu. Yahoo direk PNG çevirdi. Save as dersen jpeg de var seçeneklerde. Artık herşey netTeşekkür
Malesef geri dönüş yok.
yok sendeki sorundan değil, ben fotoğfarı editliyorum siyah beyaza çeviriyorum iphone da siyah beyaz bilgisayardan girip açsamda kopyalayıp yapıştırsamda renkli ilk çekilmiş hali gözüküyor.
bir tane resim çektim resmin %50 sini kırptım telefonda %50 kırpık halde ama bilgisayara aldığımda veya bilgisayardan telefonun içindeki resmi açtığımda %100 hali hiç editlenmemiş halini görüyorum. sendeki sorun bende yok ama böyle bi sorun keşfettim ilginç![]()
e60 535d & THE A45 AMG
özel prof çekim yapabileceğimiz bi program varmı bildiğiniz indirdiğiniz kullandığınız?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)