Aynı sorun bendede var, Ankara'da güvenip orjinalini taktırabilicegim bi yer arıyorum.
Aynı sorun bendede var, Ankara'da güvenip orjinalini taktırabilicegim bi yer arıyorum.
5s kamera bozuldu ya jailbreakden bozulmuş olabilirmisıfırladım cihazı itunesin kendisinden güncelledim 7.1e yine calısmıo basıyorum tak geri kapanıyor. bi ara düzelmişti ama yine tutukluluk vardı.şimdi tekrar formatladm sıfırladım hala aynı calısmıyor. garantiye vereyim degilmi ?
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
foursquare in *** yemesi.. FSquare ayarlarını kontrol edin. "arka planda çalış" gibi bir seçenek var mı ona bakın. ya da "arkadaşlarım bana yaklaştığında bana haber ver " vs gibi. varsa böyle bir seçenek, kapatın onu. Bunlar yoksa ya bu şekilde yaşamaya devam edeceksiniz, ya da uygulamanın yeni versiyonunun çıkmasını bekleyeceksiniz (uygulamayı silip bekleyebilirsiniz, ya da silmeden bir süre sabrederek bekleyebilirsiniz.)
standby ekranında iken GPS simgesi olduğu sürece şarjınız çok çabuk biter.
@quantum : Turkcellde mi problem var anlamadım ama aylık 3GB + 1GB hediye + 5 adet 250MB ek paket kullanmışım
Hatta işin ilginç kısmı geçen haftasonu youtube 40dak bir klip izliyordum ve o sırada toplam 4 tane 250MB paket otomatık olarak tanımlandı ve bıttı
Bu işte bir terslik var gibiBirşey mi atlıyorum acaba ? VPN kullanmıyorum.
Bir sorum olacak akıl danışmak amaçlı daha çok, bi abime sattığım iphone 4 cihazım ısınma probleminden ötürü bir daha açılmamış servise yolladı iphonemu bul özelliği açık işlem yapamayız demişler kapadım internetten , bunun üzerine tekrar sevise yollandı servis acık deyip tekrar geri yolladı , sonra kapalı dedik itiraz edip bir daha yolladık tekrar bize geri yolladılar açık diye nedir ne değildir çözemedik bi fikriniz var mıdır ?
aynen öyle abi arka planda gps devamlı açık olduğu için şarjı devamlı yemekte kendileriilgi alakan ve yardımın için tşk ediyorum abi fsquare ayarlarından bildirimler seçeneğinden SIKLIK butonunu kapalı konuma getirdim şu anda gerektiğinde çalısıyo gibi gps im oldu sanırsam deneyip görücem artık
![]()
ef sedan squad-
old is cool!
iphone5s jailbreak vardı sonra iptal edip 7.1e güncelledim ve kamera bozuldu acılmıyordu.
Bugün genpaya verdim cihaz yenisiyle değişecekmiş başına gelecek olursa bilgisi olsun. 1 hafta telsizim![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Ayarlar/hücresel altında uygulama listesinde hangi app nın ne kadar internet kullandığını görürsün. Daha altta sistem servislerinin de ne kadar data harcamış onu da görüyorsun. Orayı kontrol eder misin. Datalarını ne sömürüyor.
Bir de ayarlar/AppStore altında otomatik indirmeler ve hücresel veri kullanım ne durumda? Açık tutmak kapatmak keyfine kalmış senin
Ben guncellemeri açık tutuyorum sadece. Hücresel veriyi kullan switch i açık.
iphone 5 için orjinal kasa bulabilirmyim acaba
kasası çok çizildi bi tanede ezik var değiştirip kılıfla kullanmak istiyorum ama orjinal olsun istiyorum
Büyük Açılış: Apple Store, Zorlu Center, İstanbul. 5 Nisan Cumartesi Saat 10:00
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Herhangi bir müzik indirme programı var mı Apple ürünleri için ?
MüzikDinle haricinde. Sago2014 indiricem![]()
Twitter girmeye çalıştığımda giriş doğrulaması özelliği devre dışı hatası alıyorum. Daha önce hiç böyle birşey olmamıştı. Çözümünü bi türlü de bulamadım. Bu son olan dns olayları ile falan mı alakası var acaba
Quantum abi bi dns için bana yardımcı olsan nasıl iyi olacak bir türlü wifinin dns ayarını değiştiremiyorum uyuz oldum ya iphone 5s ios 7.1 sürüm bana bi yardımcı olsan ya lütfen . Birde telefonu alalı yaklaşık 3 hafta falan oldu arama yaparken telefonu hapörlere alıyorum ses gelmiyor tekrar hapörleri kapatıyorum tekar acıyorum o zaman düzeliyor acaba bi sıkıntı mı var birde turkcellde oluyor genelikle arıyorum mesala cevir sesi gelmeden telefon acılıyor acaba bu şebeke ile mi alakalı bir durum başına gelen var mı böle bi olay ??
Onavo vpn indirdim kullaniyorum ayarlardan vpn on of mod var off mod aldigimda internetr girdigimde tekrar kendiliginden online oluyor bankacilil islemlerde vs bunu nasil off mod yapabilirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)