İos 7.1 den sonra şarj sorunu yaşayan var mı?benim inanılmaz hızlı bitmeye başladı bugün 3. Kez şarja taktım resmen.birde teli kapatıp acıorum şarj yükaelio falan.
İos 7.1 den sonra şarj sorunu yaşayan var mı?benim inanılmaz hızlı bitmeye başladı bugün 3. Kez şarja taktım resmen.birde teli kapatıp acıorum şarj yükaelio falan.
Elimde arızalı bi 4S var kasası temiz ama tahminimce anakartı falan arızalı olabilir. Aramızda arızalı telefon alan bi arkadaş vardı. Nick ini hatırlayan var mı ?
Beyler yeni ios kurduk eşimin tel e , fakat eski sürümlerdede yaşanan ciddi bi ağırlık vardı , biraz azalmakla birlikte hala var ,
herhangi bi programdan dolayı mı ağırşalır telefonun gelen hareketleri (starmaker candy crush vss dandik dandik programlar var , kayda değer bişey yok)?harddiskin büyük bölümünde müzik olmasından dolayı mı?Yoksa ayarlardan falan başka bi seçenek seçili olduğu için mi?Bir önceki sayfadaki önerileri uyguladım.Hala ciddi bi ağırlık var.Face , rehmer , instragram gibi programlar tıklamayla birlikte açılıyor ama kullanılabilir hale gelmesi temiz 20 saniye sürüyor.
Merhaba arkadaşlar bu dns ayarlari neden olmuyor ios 7.1 de yapiyorun gene eski haline donuyor bi yardimci olun ...
5s yeni olmasina ragmen ciddi fark var sarjda azaldi
4s e 7.1 yükledikten sonra konuşmada hoparlör açarsam ses duyulmayacak kadar az çıkıyor ve hoparlör çata pata ses yapıyor.
bu sorunu yaşayan varmı?
(itunes den ipsw ile temiz kurulum yaparak kurdum)
e60 535d & THE A45 AMG
bende ip 4e 7.1 yükseltip şarjı dayanmayan çabuk biten telefon sahiplerindenimsu gibi gidio dayanmıo şarj valla
ef sedan squad-
old is cool!
Demek şarj sorunu herkeste aynı.. Bende 4s'e yükledim.. Telefon ciddi şekilde hızlandı.. Ama şarj çabuk gidiyor![]()
Bu kadar hızlanmaya şarjın çabuk bitmesi normal değilmi sizcede ? İp4 kullanıyorum sanki telefon evrim geçirdi hız konusunda.
bende ip 4 kullanıyorum. Hızı arttı ama şarj süresi std. yarım günden biraz fazla gidiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)