o fiyat kontratlı fiyatı oraya giden eş dost o paradan alamaz.
Printable View
Anladım abi , o rakam belli mi peki şu an?
iPhone 6 Sim Free İngiltere Fiyatı 539 Sterlin.
1920 TL'ye geliyor.
130 lira kayıt evrakları 200 lira felan fark ediyor pasaport senin olursa, olmazsa yine uğraş dur.
http://store.apple.com/uk/buy-iphone/iphone6
T-Mobile Contract Free 649 $.
1430 TL'ye geliyor.
aman aman bi fark yok tr den almakla o zaman.
appstore dan randevu alamayanlar en geç sabah 10 gibi orada olacak şekilde gidin, öğlen 1 gibi işiniz bitmiş, çıkmış olursunuz. Tecrübe ile sabit :D
Yurtdışından telefon almak eskide kaldı artık
Dolar-Euro fırladıktan sonra ve de pasaporta işemek için alınan paradan sonra hiç bi esprisi kalmadı
***** nazik aletlerde garantiden de olmamamak için TR den almak en ideali..
T-Mobile Contract Free nedemek oluyor bilen varmi
apple usa sitesinde iphone6 icin T-Mobile Contract Free yaziyor sadece
ama iphone 5s icin T-Mobile Contract Free ve simfree yaziyor gerci ikisinnde fiyati ayni ama
iphone 6 icin simfree secenegi yok
Teknik özelliklerine takılanlar olmuş 6 ve 6 +'ın, optimizasyon hakkında hiç konuşulmamış, Android zaten yapısı gereği donanıma ihtiyaç duyan ve ne kadar donanımı olursa olsun onu sömüren bir işletim sistemi.
Yani evet Note 4 teknik olarak kağıt üstünde süper şeyler sunuyor ancak kullanımda telefon hala şişiyor, sapıtıyor. Ayrıca 8mp kamerası ile 13-16mp diye lanse edilen kameralardan daha iyi görüntü kalitesi sunması da önemli olanın sayılar değil gerçek hayatta kullanıma nasıl yansıdığının bir kanıtı. 240frame slowmotion video çekmek muhteşem.
Yine ayrıca telefonumda virüs programı kullanmak kadar saçma bir ihtyaç olamaz.
27''Imac, Macbook Pro Retina ve IP4 kullanıcısı olarak IP6+'ı çok beğendim ve almayı düşünüyorum.
android 4.4 kit kat ler çok iyi ve hızlı eskisi gibi arka planda tonla şey çalışmıyor.. virüs programıda ben hiç kurmadım şimdiye kadar çünkü dışardan bilmediğim emin olmadığım yerden apk indirmedim virüs genelde bu tür sitelerden gelen apk larda oluyor.. zaten storedan indiriyorsanız sıkıntı olmaz.. virüs olmasıda kullanım özgürlüğündendir doğrudur ios da virüs yoktur çünkü ios da eller kelepçe store mahkumsunuz.. android dede aynı şeyi yaparsanız virüs falan gelmez..
diğer yazdığınız şeyleri note3 veya üstünü kullanmadığınızı var sayıyorum zira bu yaz bolcana panoramik çekim kayıt yapdık arkadaşlarda 5s falan vardı hepsi hem gikir olduki benim telin panaromik çekimi onlarınkinden iyiydi.. onlarında yakın çekimleri benimkinden daha canlıydı.. falan filan.. ios da sıkıntı çekdiğim bir video bir resmi bile yollayamıyorsun karşı tarafın telide apple değilse.. burnumun dibinde oturan adama resimleri videoları internet üstünden o yüzden yollamak zorunda kaldım tamamen israf...
Kız arkadaşımda Note 3 bende takoz IP4 var gayette verimsiz bir telefon benim için teknik özelliklerine kıyasla. Benim için store'un sunduğu app ler fazlası ile yeterli hatta oradaki ihtiyacın bile ötesinde. Whatsap'tan video da yolluyorum, fotoda ıvırda zvırıda. Zaten internet her yerde başka neyle yollayım ki orası biraz garip olmuş :)
Kısacası ihtiyaçlar vs farklıdır ona birşey dememde IP donanımını en iyi şekilde kullanan bir telefon, İOS sayesinde. Verimliliği çok yüksek. Anrdroidli cihazlarsa şişirme teknik verilerini kullanıma yansıtamayan cihazlar.
ben iş içinde kullanıyorum note3 en son gelen güncellemeylede jet gibi oldu.. dediğin gibi ihtiyaçlar meselesi store bana katiyen yetmiyor..
internetin her yerde olması önemsiz yeri gelir kotan biterki bu yaz çok sık yaşadım bunu kotayı aşdım baya bir.. bluetooth denen bir şey var arkadaşlarımın htc sine huaweyine bluetooth ile yolluyorum diğerlerine iphone culara internet üstünden :) aynı masadayız birde yemek falan yiyoruz düşün yani burnumun dibinde adam :)
neyse konuyuda tuz biber olmıyım neticede iphone sevenler burada tabiki.. bende samsung aşığı biri değilim hatta gözüm lg g pro3 e çok kayıyor geçen kurcaladım çok hoşuma gitti .. :) ama apple ürünleri almam o ayrı sevmediğimden değil apple ne zaman diğer markalarla barışır ortak noktalarda birazda aftermarket ağındada barışık olur o zaman düşünürüm.. android cihazlarda hem işletim sistemi hemde telefonun kendinde özgürlük var ben mesela note3 ümdeki batarya bir gün gidiyordu 6400mahlık batarya aldım harika oldu.. bana bu özgürlüğü sunabiliyor 10 bin mahlıkda var isteyen onuda alabilir..
neyse ihtiyaç meselesi zevk meselesi ama ne derseniz deyin bu sene samsungun satışları apple geçti bu gerçek.. ve yabancı sitelerde yeni iphone6 serisine baya bir tepki var dün akşam technology dergisi vardı yabancı onun sitesinde makale okuyordum why shouldnt buy iphone6 diye öyle amanda aman etkilemedi insanlara bekleneni sunmadı insanlar daha fazlasını bekliyordu.. bende öyle ne yalan söyliyim..
mesela samsungun bu kış çıkartıcağı flexiride ekranı ben bu iphonenun yeni 6 serisinde çıkartıcağını falan düşündüm yada ona benzer radikal bir şeyi..
baya baya fark atardı işte o zaman her zamanki gibi bir ilke imza atardı .. şimdi samsung yakında flexiride ekranlı note ve s serisi piyasaya sürücek yokda satıcak diğerleride zaten onu takip eder hepsi çıkarır.. iphoneda artık 7 de çıkarır.. iphone öncüyken takipçi oldu satışlarıda o denli düşüyor..
:D son cümle efsane olmuş
ıp4 hangi versiyonda kullanıyorsun bilmiyorum ama kız arkadaşım en güncel versiyon ile kullanıyor ip4'ü ve artık kullanılacak tarafı kalmadı.
Evet android şişebiliyor, benim için kullanıma eksi bir yönü yok çözümüde çok kolayda ip4 ile note3 kıyaslayıp ip4 daha iyi demek olmamış yada ben öyle anladım :)
İşi gereği apple ürünleri kullanana sonuna kadar saygım var zaten, o başka bir boyut.
Yok kesinlikle öle bir şey demedim Note 3 kullanmadığı varsayıyorum dediği için onu belirttim. IP4 ile neden kıyaslayım :) IP4'üm son sürüm ama bundan sonra IOS 8 le birlikte güncellleme alamıcak, gerçi zaten kullanmıcam 6+ geçisi olacağı için.
Ben senkronize olarak 3 alette Apple kullandığım için benim ihtiyaçlarımı Apple karşılıyor.