Iphone 6 kullananlar pil suresinden memnun mu ? Ortalama kullanimda ne kadar gidiyor ?
Valla aynı konudan biz de müzdaribiz. Geçen hafta İspanya'ya giden arkadaşlara verdik. Apple Store cihazın Amerika'ya gönderilmesi gerektiğini söyleyip 15 gün içinde bilgi gelir dedikleri için değiştiremediler.
Benden tavsiye Avrupa değil de direk Amerika'ya gidecek birini bul. Hatta bulursan bana da haber ver![]()
6+ a facebook messenger i yükledim telefon numarasını girdim onay kodu istedim geldi ama kodu girdikten sonra devam diyorum gene onay kodu gönderip duruyor. devam sekmesine tıklıyorum aktif gözükmüyor gene kod atıyor![]()
Iphone 6 gold almayı düşünüyorum. Kullanıpta goldun kötü bi yönü olduğunu düşünen varmı?
Siyahlar en küçük çiziği bile çok belli ediyor o yüzden düşünmüyorum. Gümüşte almayı düşünmüyorum çünkü beyaz i5 kullanıyorum sıkıldım.
Renk tavsiyesi bekliyorum açıkçası![]()
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
6 plus kullaniyorum gri renk gayet yakisiklipil omru sasirtti 1.5 gunu geciyor
aslında telefonun kasa hatlarını ovalleştirerek o klasik görüntüyü yok edip ilk nesil iphone lara bezetmişler. 4 ve 5 serisi kasaları çok beğeniyorum ben.
6+ ta telefonun ekranı açıkken biri arama yaparsa reddet butonu ekranda çıkıyor fakat ekran kapalı durumdayken cevaplama ve mesaj ile reddet seçeneklerinden başka birşey çıkmıyor. bunun sebebi ne acaba?
i6 nın sarj suresinde bence i5 ten pek bi farkı yok yaklasık %25-30 gibi daha iyi ama oda ister istemez yeni olmasından kaynaklı diye düşünüyorum çünkü bir sene sonra batarya eskisi kadar performanslı olmuyor. Ama i6+ ta işi çözmüşler arkadaşım sürekli oyunda oynamsına rağmen 1,5 gün gidiyor.
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
AIDS'e destek amaçlı aldığın programın gelirleri Apple'a veya program geliştiriciye değil desteğe gidiyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)