User Tag List

Sayfa 474/692 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574 ... SonSon
13131 sonuçtan 8.988 ile 9.006 arası

Konu: iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )

titanium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tuş kilidindeyken sarjın fazla gitmesi için kesiyodur baglantını muhtemelen ondan
    programı kaldırdım düzeldi

Purmol35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğim harfine kadar doğru.
    Teknik ekipten bu bilgiyi aldım. Diyorum ya bende de usa çıkışlı 5 var. Buradan değişimi olmadığı için c.tesi y.dışına gönderdim değişsin diye..
    Yani ozaman bir kaç ay sonra değişim yapmaya başlayacaklar .

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesin süre belli değil 2015 içinde diye belirtiyorlar sadece.

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni kişi kaydedemiyorum. Yani isim yazamıyorum, klavye çıkmıyor. Whatsapp tan kaydedince klavye çıkıyor :S

johnie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Purmol35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bununla ilgili kesin bir bilgi varmı ? Kimi diyor ki amerikadan gelen cihazlar bir çok hattı ve datayı desteklediği için Tr de değişimi olmuyor (ki bence hiç bir fark yok buradaki cihazlar sim kilitliler hariç at&t vs haricindekilerde kısaca). Kimi sizin söylediğinizi söylüyor , kimi 1 yıl garantili yurt dışı cihazlar ben değiştirdim diyor . Allak bullak etti resmen .
    2 haftaya kadar 6 plus gelecek amerika dan fakat herhangi bir sorunda ne yaparım ne ederim diye düşünmeye başladım, sıkıntıya gelmek istemiyorum .
    Apple ' ın verdiği bilgi de USA ve Canada dan alınan ürünleri değiştirmiyor sadece ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone 4s kullandığımız ücretli programlar 6 yı alınca ona gecirebiliyormuyuz bilgisi olan?
    powered by MRÇ garage ekotech
    mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS

770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı byspeedman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iphone 4s kullandığımız ücretli programlar 6 yı alınca ona gecirebiliyormuyuz bilgisi olan?
    Satin aldiginiz hesabiniz ile iphone6 ya indirebilirsiniz tekrar ucretsiz olarak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ikuybu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Satin aldiginiz hesabiniz ile iphone6 ya indirebilirsiniz tekrar ucretsiz olarak.
    teşekürler
    powered by MRÇ garage ekotech
    mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Zorlu Center'a gittim randevusuz almıyoruz dediler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone 6 3G geçmiyor edge kalıyor neden acaba sorun yaşayan varmı aramızda cevaplayabilirmi ?

stayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abiler 5sin arka kapagina sarj aletinin uçları geldi ve iki tane çok ufak göçük oluştu.Garantisi de var sizce arka kapağı ücretsiz değiştirirler mi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    macbooktan iyi anlayan var mı acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ipod touch 4.nesile jailbreak atılır mı?

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi abim yurtdışından ip 6 plus getiricek şimdiki ip 4 deki uygulama fotoğraf rehber vs nasıl diğer telefona atabilirim en kolay şekilde bi yardımcı olur msnuz?
    What Goes Around,Goes Around

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cgnozdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi abim yurtdışından ip 6 plus getiricek şimdiki ip 4 deki uygulama fotoğraf rehber vs nasıl diğer telefona atabilirim en kolay şekilde bi yardımcı olur msnuz?
    Yeni iPhone'a mevcut Apple kimliğiniz ile giriş yaptıktan sonra fotoğraflarınızı, rehberinizi ve uygulamalarınızı aktarır. (İlk açtığınızda soruyor zaten, kimliğinizi yazmanız yeterli)

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iphone 5s te mavi ekran hatası ve kendi kendine recovery mod a girip saatlerce açamama sorunu yaşayan oldu mu
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar,
    hafta sonu note 4 almaya diye çıktım bir kaç tim gezdim ama nereye sorsam elimizde yok dediler. en son i6+ ı incelerken birden karar verip 64 gb modelini aldım. yaklaşık 5 gündür kullanıyorum ama kafamı karıştıran bazı şeyler var. daha önce de iphone kullandım ama şarj sebebiyle pek uzun sürmedi. (i6+ bu konuda beni şaşırttı 1,5 gün rahat gidiyor) kullanan insanların ios hatasız stabil vs. gibi yorum yapıyorlar. yalnız benim kullanımımda hiç te öyle stabil falan değil. uygulama indiriyorsun 5 uygulamanın 2 sinde hata verip tekrar denensin mi diyor. ayrıca android te saniyelerde inen uygulama için uzun sayılabilecek bir süre bekletiyor. whatsapp ta yazı yazarken bildirim sesleri birbirine girip garip sesler çıkartıyor. kapalı olan ekrana whatsapp bildirimi düşüyor uygulamayı açıp okuyayım diyorum bariz şekilde bekletiyor. telefonu aldık artık *** atacak durumda da değilim ama şunu da söyleyebilirim ki evde duran nexus 5 çok daha stabil ve hızlı. ayrıca safari de bir sayfa açıyorum ***** ekran büyük aşağı yukarı parmak ile kaydırmak lazım ama sürekli gecikmeler yaşanıyor bundan dolayı yanlışlıkla sayfadaki diğer sekmelere tıklamış oluyorum. chrome indirdim durum değişmedi. bu postu yazarken ekranıma gene bildirim düştü girdim bakıyorum ama gönderen kişide birşey gözükmüyor. posta güvercini gibi gelir elbet

arifba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar,
    hafta sonu note 4 almaya diye çıktım bir kaç tim gezdim ama nereye sorsam elimizde yok dediler. en son i6+ ı incelerken birden karar verip 64 gb modelini aldım. yaklaşık 5 gündür kullanıyorum ama kafamı karıştıran bazı şeyler var. daha önce de iphone kullandım ama şarj sebebiyle pek uzun sürmedi. (i6+ bu konuda beni şaşırttı 1,5 gün rahat gidiyor) kullanan insanların ios hatasız stabil vs. gibi yorum yapıyorlar. yalnız benim kullanımımda hiç te öyle stabil falan değil. uygulama indiriyorsun 5 uygulamanın 2 sinde hata verip tekrar denensin mi diyor. ayrıca android te saniyelerde inen uygulama için uzun sayılabilecek bir süre bekletiyor. whatsapp ta yazı yazarken bildirim sesleri birbirine girip garip sesler çıkartıyor. kapalı olan ekrana whatsapp bildirimi düşüyor uygulamayı açıp okuyayım diyorum bariz şekilde bekletiyor. telefonu aldık artık *** atacak durumda da değilim ama şunu da söyleyebilirim ki evde duran nexus 5 çok daha stabil ve hızlı. ayrıca safari de bir sayfa açıyorum ***** ekran büyük aşağı yukarı parmak ile kaydırmak lazım ama sürekli gecikmeler yaşanıyor bundan dolayı yanlışlıkla sayfadaki diğer sekmelere tıklamış oluyorum. chrome indirdim durum değişmedi. bu postu yazarken ekranıma gene bildirim düştü girdim bakıyorum ama gönderen kişide birşey gözükmüyor. posta güvercini gibi gelir elbet
    Dün yada bugün ios8.1.1 çıktı bi güncelleme yapın. iphone 3-4-5 kullanmış biri olarak sizin yaşadıklarınızı hiçbirinde yaşamadım. Elektronikte şans artık

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    salı akşamı 8.1.1 güncellemesini yapmıştım. eşimde i6 var onda dediğim şikayetler yok. bir kaç video izledim ordan anladığım kadarıyla uygulamaların 6+ ın geniş ekranına tam uyumlu olmamasından kaynaklı sıkıntılar varmış. inşallah kısa zamanda güncellemeler gelir sorunlar ortadan kalkar. en büyük çekincem şarj olayıydı onun ortadan kalkmış olmasına çok sevindim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)

Bu Konudaki Etiketler