Yeni kişi kaydedemiyorum. Yani isim yazamıyorum, klavye çıkmıyor. Whatsapp tan kaydedince klavye çıkıyor :S
iphone 4s kullandığımız ücretli programlar 6 yı alınca ona gecirebiliyormuyuz bilgisi olan?
powered by MRÇ garage ekotech
mapped Stage 5 Big turbo E-tuners by Stelios ALEXANDRAKIS
Zorlu Center'a gittim randevusuz almıyoruz dediler.
iphone 6 3G geçmiyor edge kalıyor neden acaba sorun yaşayan varmı aramızda cevaplayabilirmi ?
Abiler 5sin arka kapagina sarj aletinin uçları geldi ve iki tane çok ufak göçük oluştu.Garantisi de var sizce arka kapağı ücretsiz değiştirirler mi ?
macbooktan iyi anlayan var mı acaba
ipod touch 4.nesile jailbreak atılır mı?
bi abim yurtdışından ip 6 plus getiricek şimdiki ip 4 deki uygulama fotoğraf rehber vs nasıl diğer telefona atabilirim en kolay şekilde bi yardımcı olur msnuz?
What Goes Around,Goes Around
arkadaşlar,
hafta sonu note 4 almaya diye çıktım bir kaç tim gezdim ama nereye sorsam elimizde yok dediler. en son i6+ ı incelerken birden karar verip 64 gb modelini aldım. yaklaşık 5 gündür kullanıyorum ama kafamı karıştıran bazı şeyler var. daha önce de iphone kullandım ama şarj sebebiyle pek uzun sürmedi. (i6+ bu konuda beni şaşırttı 1,5 gün rahat gidiyor) kullanan insanların ios hatasız stabil vs. gibi yorum yapıyorlar. yalnız benim kullanımımda hiç te öyle stabil falan değil. uygulama indiriyorsun 5 uygulamanın 2 sinde hata verip tekrar denensin mi diyor. ayrıca android te saniyelerde inen uygulama için uzun sayılabilecek bir süre bekletiyor. whatsapp ta yazı yazarken bildirim sesleri birbirine girip garip sesler çıkartıyor. kapalı olan ekrana whatsapp bildirimi düşüyor uygulamayı açıp okuyayım diyorum bariz şekilde bekletiyor. telefonu aldık artık *** atacak durumda da değilim ama şunu da söyleyebilirim ki evde duran nexus 5 çok daha stabil ve hızlı. ayrıca safari de bir sayfa açıyorum ***** ekran büyük aşağı yukarı parmak ile kaydırmak lazım ama sürekli gecikmeler yaşanıyor bundan dolayı yanlışlıkla sayfadaki diğer sekmelere tıklamış oluyorum. chrome indirdim durum değişmedi. bu postu yazarken ekranıma gene bildirim düştü girdim bakıyorum ama gönderen kişide birşey gözükmüyor. posta güvercini gibi gelir elbet![]()
salı akşamı 8.1.1 güncellemesini yapmıştım. eşimde i6 var onda dediğim şikayetler yok. bir kaç video izledim ordan anladığım kadarıyla uygulamaların 6+ ın geniş ekranına tam uyumlu olmamasından kaynaklı sıkıntılar varmış. inşallah kısa zamanda güncellemeler gelir sorunlar ortadan kalkar. en büyük çekincem şarj olayıydı onun ortadan kalkmış olmasına çok sevindim.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)