User Tag List

Sayfa 490/692 İlkİlk ... 390440480488489490491492500540590 ... SonSon
13131 sonuçtan 9.292 ile 9.310 arası

Konu: iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bi konuda fikrinizi almak istiyorum.

Ipad4 64gb var. Alındığı günden beri kılıfıyla beraber kullanılıyor. Yanında 2si orj. Apple case + 1 taşıma çantası verilecek?
    500TL.
    Diğer yanda 0 ipad air var. 950TL.

Baktığımda arada 450TL'lik bi fark göremedim. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Carolita1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi konuda fikrinizi almak istiyorum.

Ipad4 64gb var. Alındığı günden beri kılıfıyla beraber kullanılıyor. Yanında 2si orj. Apple case + 1 taşıma çantası verilecek?
    500TL.
    Diğer yanda 0 ipad air var. 950TL.

Baktığımda arada 450TL'lik bi fark göremedim. Siz olsanız hangisini seçerdiniz?
    Garantisi suresi varsa ipad4 eger garantisi yoksa air kesinlikle 2 yil boyunca apple garantisine deger. Özellikle çağrı merkezinde ki insanlarla muhabbet için bile yeter �� en az 40 dk konuşuyorum her aradığımda

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    app store girilmiyor bende ve etrafımdaki telefonlarda mı bir problem var ?

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8.2 yi indirmeyi deniyorum hata veriyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar apple kimliği ile applestore'dan randevu alıp (kargo vs hariç) kendi elimizle götürdüğümüz zaman 380 TL karşılığında değiştirebileceklerini söylediler, diğer yetkili servisler sadece ekranı değiştiremediğinden 1100 TL karşılığında telefonu yenilyebildiklerini söylediler. En uygun sanırım applestore'dan değiştirmek olacak, bir de camera çalışmıyor dedi kardeşim, kamera için de 100 TL demişler ama ne kadar doğru bilmiyorum, ekranı değiştirirken kamerasının çalışmadığını tespit ederler sanırım
    cam degistirmek icin zorlu kasmayin ya turkcell vodafone esnaf telefoncu hepsi degistiriyor orijinal cam-ekran istiyorum diyin ayarlarlar ben 200 tl fiyat almistim cam icin, zorlu da sadece cama 250 dedi. randevu falan ugrasmaya degmez 2 saatte hallediyo telefoncular

benim kasa da ayvayi yedigi icin komple cihaz degisimi yaptim zorluda 850 tl ye (iphone 5 icin konusuyorum)

kiz arkadasim 6 plus aldi, merak edip o sordu ben bunun camini kirsam kac para diye appleci cocuk o zaman soyledi 6 900 6+ 1000 tl diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    + bi de soyle bi problemim var evdeki wifi'dan 1.60 GB lik bi app var indiremiyorum surekli hata veriyor

ayni wifidan bilgisayarda cok rahat 3-4 gb download kesintisiz yapabiliyorum ama. nasi cozucez bunu? uygulamayi indirmem lazim

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CTG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    + bi de soyle bi problemim var evdeki wifi'dan 1.60 GB lik bi app var indiremiyorum surekli hata veriyor

ayni wifidan bilgisayarda cok rahat 3-4 gb download kesintisiz yapabiliyorum ama. nasi cozucez bunu? uygulamayi indirmem lazim
    Yeterli hafıza olduğunu kontrol etmek lazım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son ki gündür apple sites yoğun, bağlantı yapmıyor ve kesinti oluyor. Dün öğleden sonra iyiydi.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Tethered sekilde ios6-7ye gecmek ne kadar güvenli bı yardım edermisiniz,untethered a çevirme imkanı var mı sorasında ?

Cihaz iPad 1 32gb wifi,birçok uygulamayı indirebiliorum gecmis sürümleri sorun olmuyo(suan 5.1.1surum)ama genede sormak istedim.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    apple yedek parça satmıyor. orjinal ekran piyasada bulunmaz.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CTG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cam degistirmek icin zorlu kasmayin ya turkcell vodafone esnaf telefoncu hepsi degistiriyor orijinal cam-ekran istiyorum diyin ayarlarlar ben 200 tl fiyat almistim cam icin, zorlu da sadece cama 250 dedi. randevu falan ugrasmaya degmez 2 saatte hallediyo telefoncular

benim kasa da ayvayi yedigi icin komple cihaz degisimi yaptim zorluda 850 tl ye (iphone 5 icin konusuyorum)

kiz arkadasim 6 plus aldi, merak edip o sordu ben bunun camini kirsam kac para diye appleci cocuk o zaman soyledi 6 900 6+ 1000 tl diye
    Appleci çocuk en güzeli. Telefoncularda macera aramaya gerek yok, kaldı ki telefoncu diye tabir ettiğin sokak esnaflarında ekranı değiştirirsen telefon garantiden tamamen çıkıyor.

Bu arada Apple Store müşteri memnuniyeti prensipleri gereği en ağır tamirat dahil en fazla 2 saat içinde telefonunuz size teslim edilmek zorunda Öyle normal turkcell vodafone vatan mediamarkt gibi aylarca beklemiyorsunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim telefonun garantisi dolduğu için apple da yaptırmayı düşünmemiştim. gerçi sonra cihaz değişimi diye gene orda hallettim

Alıntı Er34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeterli hafıza olduğunu kontrol etmek lazım.
    16 gb boş

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar kullanmakta olduğumuz iphone 6 64 gb gold yurt dışı telefonumuzun ekranı çizgi çizgi oluyordu, geçtiğimiz hafta içinde zorlu avm'ye bir arkadaşımız aracılığı ile randevu alıp gönderdik telefonu, cihaz değişimi bekliyorduk fakat ekran değişimi yapıldı geri geldi. Kullanmaya başladıktan ertesi gün yine aynı şey olmaya başladı, ekran yine çizgi çizgi oluyor, bir süre sonra kendiliğinden düzeliyor. Bunun için ne yapmalıyız, telefonun değişim yapılabilmesi için aynı arızadan kaç kere servise gitmesi gerekiyor ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tekrar aynı yere götürün en güzeli.

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı evrendogu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrar aynı yere götürün en güzeli.
    Mecburen aynı yere götüreceğim de ben şimdi bunların düzgün yapamadıkları iş için ikide bir zar zor randevu alıp, farklı bir şehirde oturuyorum, her seferinde işimi gücümü bırakıp, üzerine yol parası vs. masraf edip sonunda düzgün bir iş çıkaramamalarını mı izleyeceğim? Hoş olmayan bir durum oldu benim açımdan.

DB18a2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iphone 4 telefonumu güncellerken ekranda bir anda ıtunese baglanması gerektigini gösteren bi resim cıktı, bende her zaman kullandıgım bilgisayarıma telefonumu bagladım direk ekrana geri yüklemem gerektigini yazan bir kutucuk cıktı, geri yükle dedim telefonum tamamen sıfırlandı actıgımda dil ülke seçtikten sonra aktifleştirmem için eski sahibinin e-postası ve şifresini istedi. Eski sahibiyle konustum hiç bir şeyini hatırlamadıgını söyledi. Şimdi ne yapmam gerekir?

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slave2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Iphone 4 telefonumu güncellerken ekranda bir anda ıtunese baglanması gerektigini gösteren bi resim cıktı, bende her zaman kullandıgım bilgisayarıma telefonumu bagladım direk ekrana geri yüklemem gerektigini yazan bir kutucuk cıktı, geri yükle dedim telefonum tamamen sıfırlandı actıgımda dil ülke seçtikten sonra aktifleştirmem için eski sahibinin e-postası ve şifresini istedi. Eski sahibiyle konustum hiç bir şeyini hatırlamadıgını söyledi. Şimdi ne yapmam gerekir?
    icloudda iphone'umu bul açık kalmış muhtemelen.iki yöntemi var ya şifreyi bileceksiniz yada elinizde faturanız varsa apple dan destek alacaksınız arayacağınız numara 0216 282 15 11

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Instagram'da resim paylaşırken, farklı bir şehirdeki konumu dün bulmasına rağmen bugün bulmuyor. Konum servislerim hep açıktı hiç oynamadım(hala açık).
    Sorun neden kaynaklanabilir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Varmı iOS 8.2 sonrası cihaz şarj desteklemiyor problemi yaşayan ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler