Apple ne zaman şu iphonedaki sabit app bölümün rengini değiştirir o zaman güncellerim.![]()
Yok kendi sarj cihazı
Kendi şarj cihazınızda ise, farklı şarj cihazı ile deneyin... Başkasında oluyor sizinkinde olmuyor ise garantisi de devam ediyor ise götürün derim.. Sonuçta orj kablo şarj etmiyor
Farklı hesaptan girince instagrama konum buluyor, ama kendi hesabıma girince Trabzon dışında konum bulamıyor nedense. Çıkış yaptım, silip baştan yükledik, facebook senkronizasyonunu kaldırdım filan ama bir işe yaramadı.
beta surumle turkce siri geliyordu
deneme yapmışlar
http://video.webtekno.com/ios/turkce...eosu-v478.html
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Telefonun saatini ileri alamıyorum şaka gibi ya bu sorunu daha evvel yaşayan var mı ? 5 senedir kendiliğinden saati ayarlayan iphone yerel saatte kaldı. Saati düzenleyemiyorum.
Ios 8.2 jb den haber var mı?
Bu arada 5s'im şarj durumunda dalgalanmalar oluyor %38 lerden birden %20 e iniyor şarja takınca geri yükseliyor özellikle de 3g açıkken ne yapsam bilemedim garantiye mi versem?
sayın forum üyeleri acil yardımınıza ihtiyacım var. telefonumu bilgisayara bağladım müzik atmak için itunes otomatik olarak yedekleme yaptı. bu arada da "müzikleri eşzamanla" seçeneği aktifmiş ben görmedim. yedekleme geri yüklenir yüklenmez aşağıda bilgi çubuğunda "ses" bölmesi çok kısa sürre görünüp eşzamanlama tamamlandığında kayboluyo. yani müziklerim yedeklemede var ama yükleyemiyorum. acil yardım lazım!!
Yıllardır kullandığım ipadim 5.x sürüm yüklü yakında hiç bi program güncelleme olmadığı için kullanılmaz hale gelcek
Açıkcası ipadde 7 öncesi sürümü daha rahat buluyorum bide parlak şeyleri sevmiyorum (7 sonrası beyaz tabanlı)
Kısaca bu ipadi normal şekilde 6.x sürüme yükseltebilcek birisi var mıdır ?
Beyler İphone 5S cihazı pantolonun cebinde unuttuk ve makinede yıkadık
Şimdi tamirde olmuyo ücretli değişim programı varmış. Yardımcı olabilecek varmı?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)