Yaklaşık 80GB datam var. MP3 JPEG ağırlıklı.
İhtiyacım olan, bu data içinden, ipad yada iphone'umdan jpegleri görüp, kopyalamak veya mp3leri dinlemek. Airport extreme mi almam gerek? Yada ne gerek? data içindeki mp3 çalıp video oynatma ötesinde bir beklentim yok. Bu hedef doğrultusunda en makul fiyatlı iş nasıl olmalı?
iphone 6 da izlediğim görüntü yada filimleri lg tv ye aktaramıyorum neden napmam gerek? lg g3 vardı herşey yolundaydı ama iphon 6 ayrıcalık dedik yoldamı kaldık![]()
artık corc-i zamanıcdti
Güncelleme geldi
Birşey soracağım, 5s'de parmak izi sapıtan var mı ? Bugün yapıyorum ertesi gün tanımıyor parmağı. Bu sorunu başka yaşayan var mı ?
İphone da soundcloud acabilmek icin bi fikri olan var mi
eşimin kullandığı 5S ios 7 ile mükemmel durumdayken ios8 ile resmen saçmaladı.bugüne kadarki tüm güncellemeler sonunda da herhangi bir düzelme olmadı.tuş kilidinden ekrana açılma anın büyük simgeler ile kitlenmesi,sayfa geçişlerinde kitlenmesi,pilin aşırı çabuk bitmesi vs gibi sıkıntılar oldu.teknik servis garantisi var getirin bakalım dedi.daha önce başına bu sorun gelen var mıdır? yada servisin bu konuda tutumu ne yönde oluyor tamir edebiliyor mu yoksa direk değiştiriyor mu?
elde en ufak bir dediğin gibi yağ mağ falan varsa tanımıyor okumuyor. Zaten el izini 3-5 okuttuktan sonra yanlış ise password u girin diyiyor.. Gerçekten çok hassas.
Gece camerasında problem yaşayan var mı ? akşamları fotoğraf çekerken kendimi ilk çıkmış telefondan fotoğraf çekiyormuş gibi hissediyorum. Birde, bu fotoğraf iphone6 ile çekildi diye reklam yapınca iyice delirdim. Servise verdim, bakalım nasıl bir sonuç çıkacak
Siteye erisim yasagi var zaten girilmemesinin nedeni o girdiginiz wifi de ip degisikligi varsa giriliyor ama 3g yada farkli wifi ile girilmiyor baska bir cozumu var mi diye sormustum
Aynen ben de kodla giriyorum işteyken %90.
Kamera olayında ben de garipsiyorum. Kardeşim diyor abi iphone 6 yla çekilmiş fotoğraflara hiç benzemiyor seninki diyor ben de onların manzaraları güzel ondan öyle diyorum ne diyeyim
Arka kamera iyi ama ön kamera çok kötü![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
dün telefon elimden düştü arka tarafı hasar gördü ses açıp kapama tuşunun üstteki gri çizginin ucuda hafifce kırılmış arka kasayı değişmek mümkünmü acaba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)