Apple dan cihaz değişim yeni İphone 5S aldım , ürünün bataryasının ne kadar yeni yada yıpranmış olduğunu test etme şansım var mıdır ?
Bugün gözüme bir şey çarptı. Menü ekranında çift tıklayınca altta her akşam düzenli kullandığım bir uygulamayı hatırlatıyor örneğin "eve vardınız Hesap Makinesi" gibi.. Ben her akşam saatinde eve geldiğimde hesap makinesini açıyorum. Telefon ciddi ciddi akıllı mı yoksa ben mi paranoya oldum bilmiyorum. Yarın gün içinde başka lokasyonlarda da deneyeceğim bakalım çıkacak mı![]()
Sen o an whatsappın sesini kısıyorsun yani uygulama sesini kısıyorsun. Video diye ayırmıyor telefon, komple uygulamaya ait sesleri yönetiyor. Dediğin olmaz yani her seferinde açman lazım.
Değişim olan cihazların bataryaları fabrikadan test edilip gönderildiği için 0 gözüküyor. İbackupbot ve itunesi bilgisayara yükleyip bakabilirsiniz ancak.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
İphone6 telefonum var son güncellemeyi yaptım. Herkezde şarj daha uzun gidiyor benim telefon hiç kullanmıyorum %100 dolu sabah çıkartıyorum 1 buçuk saat hiç kullanmıyorum nerdeyse sabah %80 e kadar düşüyor :/
Başka bu şekilde sorun yaşıyan var mı
Güncelleme yaptıktan sonra böyle olmaya başladı. Kafayı yiycem kırcam telefonu sonunda
Veya ios 8 e dönebiliyo muyuz. vazgeçicem iphoneden bu gidişle.
saçma sapan nedenden dolayı, 4-5 saatte bitti şarj
Arkadaşlar sizlere bir şey danışmak istiyorum. Ben telefon aldım mı iki özellik ararım 1. özelliği sağlam olması 2. akıcı olması takılıp açılıp kapanmamasıdır. Şu an Samsung S2 kullanıyorum, yaklaşık 4 yıldır ,ondan öncede nokia 8800(krom kasa halen çalışıyor) yani demek istediğim aldım mı baya uzun süre kullanıyorum. Şimdi bu iphone 6s'i incelediğimde gerek kasa olarak,gerek donanım olarak güzel bir model yapmışlar. Benim şu an kullandığım telefon iki çekirdekli telefon mesela bu açıdan bakarsanız iphone6s alınır mı yoksa bir sene daha bekle i7 nasıl olsa çıkar mı diyorsunuz..Ne dersiniz değiştireyim istiyorum artık telefonu herhangi bir problemi yok daha hiç kasa açılmadı iki telefonumda da o yüzden aldığım zaman en az bi 4-5 sene gitmesi lazım diye düşünüyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)