Merhabalar
YouTube'da daha önce yapmış olduğum aramalara ulaşamıyorum yardımcı olabilecek var mı,acaba iOS un bir özelliği mi ?
Merhabalar
YouTube'da daha önce yapmış olduğum aramalara ulaşamıyorum yardımcı olabilecek var mı,acaba iOS un bir özelliği mi ?
Vatandan se almayı düşünüyoruz bizim enişteye, lakin taksit kalktığı için kredi kullandırıp 36 aya bölüyorlarmış. Var mı daha önceden odeabank ile kredi kullanıp telefon alan?
Vatandan Ben 5 ay önce 9 ay taksitle iphone 6 aldım.kredi kartıyla herhangi bi problem olmadı.kullandığım kart finansbanktı.tek dikkat edilmesi gereken fatura da ''telekomünükasyon'' olmayıp ''elektronik cihaz'' olarak görünmesi.
2,000 TL ye ip 6 64gb almayı düşünüyorum swap yani değişimden gelen sıfır cihaz. Aynı özelliklerde 6s de var 2350-2400 tl civarı. Sizce hangisi mantıklı olur. 2000 tl ye kadar ben para ödemeyeceğim hediye gibi birşey. üstü olursa bende ekleyeceğim.
Arkadaşlar iphone6 şebeke sorunu var telefon wifiye bağlanıyor sim kartı başka telefonda kontrol ettim var mıdır bir çözümü servise mi gitmeliyim?
Beyler olmaz diyorduk bisey olmuyor diyorduk ama oldu
İpadde virus var ne yapmak gerekli nereyi silmek lazim
Ne demek lazim
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
256gb Macbook Pro arıyorum.
0 olacak.
5000TL aşağısında satan biri olursa hemen alabilirim. http://www.apple.com/tr/shop/buy-mac/macbook-pro
Arkadaşlar youtubede bulunan müzikleri kayıt etmek ve hücresel veri wifi kullanmadan dinlemek için düzgün çalışan reklamı çok olmayan program tavsiyelerinizi bekliyorum![]()
programlara güncellemeler geliyo 2 gündür
hangi programa güncelleme yaptıysam açılmıyor? var mı bu durumda olan? ip5s telefon
http://onedio.com/haber/10-yasinda-i...bi-oldu-709123
aramızdan bir arkadaş açık bulmuştu da kuruş vermemişlerdi ya bu sayfaya yazmıştı dimibu başlığı görünce o aklıma geldi
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
arkadaşlar selam,
yurtdışı iphone 6s bakıyorum. hangi ülkeler tr de sıkıntısız 1 sene garantili kullanılıyor? dubai abd vsvs
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)