Pil sorunu aynen kesin devam eder
Galaxy s4 2600 mah gunu cok iyi tamamliyor
Iphone 6 1800 mah
Aksam 6 da veya en iyi ihtimalle tavuklarla beraber 9 da telefon kapanir gider
4s kullanıcıları aşırı yavaşlıktan şikayetçi mi?
Şimdi benim 5 i yaptırınca yada sıfırlayına eşime verip onun 4 ü alıcam.İlk çıktığı zaman alındı ama benimki gibi değil , bariz sıfırdan farksız.Fakat en basit işlem olan kilit açma , face e girme , instagrama girme işlemlerinde bile ciddi ciddi bekleme yapıyor.
Baya bi müzik, resim ve program dolu.Gidip bi telefoncuda format attırıp herşeyi sıfırlasak rahatlar mı?Yoksa yeni güncellenen ioslar 4 e ister istemez bi yavaşlık mı verdi?
apple da türklerden nasıl kazanırım mantığını öğrendi geçmiş olsun bu fiyatlara yazık günahappledan başka telefon kullanmadım kullanmamda fakat ekstrası olmayan bi cihaz için bu paralar haram resmen 5s le devam yola
![]()
note3 me 6400mah lık batarya aldım harika oldu biraz kalın oldu ama olsun 3 gün şarjsız rahat gidiyor neti hiç kullanmasam ekranı kıssam yani cimriliğin dibine vursam rahat 6 gün falanda gider..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
10 bin mahlık vardı onu alıcaktımda bakdım netten telefon bavula dönüyorbu gene daha iyi daha ince ama 10 bin mahlık efsane herhalde rahat 5-6 gün hard kullanımda gider ..
cimrilik yapsan düşünemiyorum artık ne kadar gider
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
maşallah mahı iyiymiş
s5 imde üstünde gelen pille 2800mah.
sabah 7.30de %98 de cıktım gece 12de eve geldigimde %8di.gün boyu whatsapp instagram face messenger twitter, digiturk playdan basketbol macının son 2periyodunun tümü+busırada bluetootha baglıydım aracın hoparlorlerinde duyulsun diye.
normalde 2.kere sarj etmem lazımdı eski s3ümde. fazlasıyla yeter bana bu haliyde
buarada note3 de varmı bilmiyorum ama ultra tasarruf modu diye bir zımbırtıyla şuan %58de pilim 7.2gün gider diyor.%10da ise tam birgün. bu modda ne var ne yok kapatıyor 6tane kısayol sectiriyor telefonun renkeri siyah ve beyaza donuyor cok sarj oldugu durumlar icin enfes.
1881 - 193∞
tasarım efsane olmuş Samsung kulanan herkes şuan bu konudaekran büyütmek cook mantıklı olmuş sır ekran için samsung vs telefonlları alan arkadaşlarım vardı....
Tek ddiyeceğim iphone ve diğerleri)) Fiyatlarıda 1500lü civarlarda olsa tadından yenmez bizim ülkede çook pahalı
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Aynen araba için ipodBen şahsen 4 ü uzun zamandır öyle kullanıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)