Denemedim ama bence olur. Bu akşam senin için denerim. Safari üzerinden x bir sitede dizi/film vs. açtığımda, tam ekran yaptığım an TV'de tam ekran oluyor.
Ana ekranda cihaz dikse görüntü ortada ama yanlarda siyah kısım bir hayli fazla. Eğer yatay yaparsam yanlardaki siyah boşluk baya küçülüyor.
Amerika'dan bir yakınımın Verizon'dan aldığı IPHONE 6'sı var , bu telefonu kırdırıp Tr'de nasıl kullanabiliriz ?
telefonun imei nerden sorguluyoruz apple tr garantili oldugunu. Sitesinden bulamadım ama arama motorlarında link cıkıyo güvenemiyorum.
Bu link iş görür gibi duruyor.
https://checkcoverage.apple.com/tr/tr/
link güvenilirmi bende onu buldum ama, imei patlatmasınlar![]()
Seri numarasından imei cıkartırlarmı bilemedim o yüzden apple tr garantili diye aldık telefonu pedere vericez kitlenirse kafamıza telefon yemeyelim hahaha![]()
[QUOTE=Draniela;8137141]genpa'ya elden teslim ettimo kent meydanının orada[/QUOTE
İpointten halletim sagolasın![]()
Avrupa'da düzgün çalışacak offline navigasyon tavsiyesi alabilir misin? Sygic güzel ama 1 hafta deneme sürümü.
Ben 3 yıl önce İtalya'da kullanmıştım bir tanesini önceden ülke haritasını indirince çok güzel işimi görmüştü ama şimdi App Store'a baktım hiç birisi tanıdık gelmedi.
Ben o dönem gitmeden 2-3 tane uygulamayı kurup haritaları indirmiştim biri kesmezse başkasını denerim diye. Telefonda yer varsa öyle yapabilirsiniz eğer nokta atışı bir tavsiye gelmezse.
Benim soruma gelecek olursak,
kaza ile tel kilidi değişti.
Nasıl açabiliriz bir yolu var mı?
şifre 6 haneli tek tek uğraşmak yıllar alabilir.
…
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)