Telefonu satacağım. icloud'a fotoğraflar falan atmıştım. Satacağım kişi İcloud sorunu yaşamadan ve bilgilerime ulaşmadan nasıl veririm ? Sanırım İcould Şifresi sorunu yaşayanlar var. Yada nasıl kaldırırım ?
Iphone 6'da notlar bölümüne bir takım not kaydetmiştim. Oraya kaydedince hotmail üzerinden e-mail adresime de Notlar diye bir klasör açıp ayrıca oraya da kayıt yapmıştı. Fakat şuan e-mail üzerinden notlarımı görebilmekle birlikte telefonda göremiyorum. Bunun çözümü nedir acaba?
İphone 6s ya da 6s plus alma zamanlarındayım. Şu an güncel olarak note 4 kullanıyorum 2 yıl olacak sizce 7'yi mi bekleyelim ? Araştırdığım kadarıyla anormal bir değişiklik gelmiyor 7'de. Son olarak da turkcell'den vodafone 'a geçmeyi düşünüyorum tavsiye eden var mı ?
imzasız..
2 Senedir Vodafone kullanıyorum, ara ara sorun yaşıyordum ama şuan da hiç bir sıkıntı yok.
RED + ' nın vermiş olduğu ekstra avantajlar çok..,
Mesela, budget' dan araç kiralama da ilk 3 gün %50 indirim, x yerde kahve beleş, sinema da 1+1 gibi gibi..
7 de 32 GB geliyor, ben olsam bekle derdim ek olarak 7 Pro geliyor onun farkı nedir hiç bilmiyorum.
16 ya da 64 gb 6 - 6s alacağına 7 32gb alman daha mantıklı açıkçası.
Cuma günü Kıbrıs'tan arkadaşım dönüyor.
Eğer Iphone isteyen varsa gönderebilirim. Burada fiyatlar çok uygun. Almak isteyen varsa kaçırmasın derim.
Huzur vodafoneda Anılokadar beklemişken 1-2 ay daha bekle hem ip7 hemde note 7 geliyor kararını verirsin ona göre.
Ayrıca değiştirme kampanyasıyla elindeki note 4'üde vodafone a verirsen (benim ekranı kırık galaxy s5'i 860' saydıklarından yola cıkarak) daha uyguna almış olursun
1881 - 193∞
Aynen öyle abi doğru diyorsun note 4'de bazen zorlanıyorum hoş da olmuyor açıkçası. 16 gb 6s yeterli olur mu ? Telefonda çok oyun oynayan biri değilim hatta şu an kullandığım telefonda 1 yıldır oyun oynamıyorum aklıma dahi gelmiyor. Fotoğraf ,instagram facebook internet whatsapp ağırlıklı kullanıcam
imzasız..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)