Gittim buraya bi hanım karşıladı. Dedim ki ekran değişimi ve home tuşu montajına ne kadar istiyorsunuz 300 tl dedi 150-200 liralık işeCam yan sanayi ve hiç bi şekilde garanti vermedi. Bi şey soruyorum hallederiz ya ağızları yapıyor. En sevmediğim ağız türü hallederiz. Benim en çok kullandığım tabiri bana satıyor. Hallederiz vurur öldürür aklını alırız abi hallederiz..
Bana dost işi cam ve home tuşu yapabilcek insan evladı bi dükkan gerekiyor. Telefonu sırf içindeki mesajlaşmalar belgeler fotoğraflar için yaptırıyorum yoksa iphone 7 128 gb alacağım.
Tuş kilitli camı ve home tuşu olmayan telefonu itunes harici nasıl pc ye bağlayıp içini görebiliriz bilen var mı acaba ?
Telefonu hallettik forumdan @SekoLive serkan abi sağolsun yönlendirdi.
Şimdi belgeleri fotoğrafları kurtardık. Simfree İphone 8 uzay gri alınır.
bende sana burayı tavsiye edecektim tam. geçmiş olsun
Cep Telefonu Tamir Servisi
Arkadaşlar itunestan videoyu iphone (7) ye atmaya çalışıyorum. Amatör videolar diye bir yere düşüyor. Galeriye nasıl alabilirim bilen aydınlatabilir mi ?
TAM 35
UK986 6R GTI
UK987 w204 C250 Coupe AMG
Restore yapim derken yanlışlıkla ios sürümünü güncelledim 11 e ne berbat bir şeymiş. Şİmdi mecbur ios 10.3 e geri downgrade yapmam gerekti.
3194 hatasını bir türlü geçemedim.
C:\Windows\System32\drivers\etc
Host dosyasında istenen değişikliği yapıyorum ama yine de kabul etmiyor.
Forumda downgrade işlemini gerçekleştirebilen yazabilirse güzel olur![]()
ios11 sonrası ayarlar dışında wifi kapatamama (alt menüden kapatında tekrar açılıyor)sorunu yaşayan var mı?
11.0.3 indirdim.
Whatsap’a girmeden gelen mesajlar düşmüyor. Whatsapa girince patır patır düşmeye başlıo mesajlar.
Başına gelen var mı.
Arka planda uygulama yenile açık bu arasa.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)