Whatsapp sorununda ayarlrdan bildirimleri aıfırla deyince düzeliyormuş
Whatsapp sorununda ayarlrdan bildirimleri aıfırla deyince düzeliyormuş
"Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON
Merhabalar, İphone 5S fotograf sorunu mevcut...Normal çekimlerde sıkıntı yok..Lakin flaşlı çekimlerde resimlerde mor renk lekeler oluşuyor..Yazılımsal mı donanımsal mı ? Bu konuda sizden bilgi istiyordum.(İnternette biraz araştırdım.Doğurucu bir bilgiye ulaşamadım)..
Daha iyi kıyas açısından aynı zaman ve mekanda çekilmiş resimleri ekliyorum...
![]()
Whatsapp'taki bildirim sorunu bildirim ayarlamalarını sıfırlamama rağmen değişmedi. Halen uygulamayı açıktan sonra mesajlar gelmeye başlıyor.
iOS11'i kurduğum güne lanet olsun. Ne bildirimler geliyor ne stabil çalışıyor salak saçma aptal aptal hareketler yapıyor donuyor kasılıyor klavye çıkmıyor gelen mesajları göremiyorum kafayı yicem. satacam bu telefonu kurtulucam samsunga geçicem.
ios 11e geçtikten sonra dokunmatik hassasiyetide kötü oldu bence birde instagram ve whatsapp ta geri tusu zor çalışıyor
arkadaşlar iphone 6 kullanıyorum .
batarya problemim vardı , sürekli şarj ederek kullanıyordum. bir süre sonra telefonun ekran saçmalamaya başladı. kitleme ve orta tuş ile kapatıp açtığımda ekran çok güzel çalışıyor hiç bir problem yok. telefonu kitleyim cebime koyayım 3 dk sonra çıkarıyım telefon yine iptal. ama telefonu kapatıp açtıktan sonra 2 saat sürekli kullansamda dokunmatiğe birşey olmuyor.
telefonculara sordum , batarya şiştiği için ekrana baskı yapıyor olabilir dediler. bataryayı değiştirdim düzelmedi ekran problemi
ios 9 kullanıyordum halen , belki güncellemeyle alakalıdır dedim 11 yükledim yine aynı.
bu sorunla karşılaşan varmı? telefoncular ekran değişecek diyor. ama bana pek mantıklı gelmiyor açıkcası.
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Beta profil indirin, iOS 11.1 Beta 3 kurun, gayet stabil, bir çok hatayı gidermişler.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
bazı uygulamalarda geri tuşu çok zor basıyor,
wifi bt gibi bağlantıları direk kapatamıyorum,
rehberden birisini açıp mesaj tuşuna basınca mal gibi hareket ediyor,
bazen alarm çalmıyor
aklıma gelen ios 11 saçmalıkları, var mı artıran ?
Wifiyi , hücreseli , bluetooth gibi donanımları aç-kapa yaparken çok gecikiyor. 3d touch hassasiyeti azaldı.
-2006 Kia Cerato 1.5 Crdi-
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
7 plus cihazımda ios11 den sonra bende de;
Whatsapp sorunu,
Uygulamalarda geri gelme tusunun basmaması
Bazen ekrandaki uygulamalrın yarısı gözükmüyor,genelde ekrwnın üst tarafındakiler,
Şarjım daha az gitmeye başladı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)