candy crush saga 1.9 gb olmus. abi bu nedir ya
candy crush saga 1.9 gb olmus. abi bu nedir ya
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
yeni güncelleme hayırlı olsun 11.1 şu anda yüklüyorum inş. sıkıntılar bitmiştir
yalnız 70tane yeni emoji varmış her şey bitti emoji eksikti![]()
Bu akşam başıma bi olay geldi. Kız arkadaşımla görüştüm şarjım %20 küsürlerde. Neyse gittiğimiz yerde bi fotoğraf çekilelim dedim telefonu çıkarıp kamerayı açtım o ara şarj%20 uyarısı verdi bende düşük güç modunu seçip devam ettim. Ardından telefonu bıraktım bir daha elime aldığımda %10 uyarısı verdi (kullanılmayan telefon o sürede imkanı yok o kadar şarj yesin). Neyse bir iki tane daha fotoğraf çekip bırakayım dedim %6. İşkillendim ve 5 dk sonra ekranı ışığını yaktığımda şarjım 1 di. Bugün 11.3 güncellemesi yaptım telefon i7. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor çok şaşırdım açıkçası.
11.1 de düzeldi ya şuan hiçbir sıkıntı yaşamıyorum
Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı;
"yanındaki avukat demiyor mu göte mukayyet ol 200 erkek okuyor konuyu, ortalama 14 cm den 28 mt yapar diye?"
sitiv caps mezardan kalksa gelse belki alirim bi daa ayfon. daha da isim olmaz ayfonlan. gugil piksel 2 alcam amk
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
sürüme gelen güncellemeleri yüklemekte vayda var yani 10 dan 11 e geçmeyi düşünebilirisin ama 11.0.3 den 11.1 e geçmeyi düşünmeye gerek yok bence![]()
Sabah 8:15 te şarjdan çıkardım. Şu an (18:13) şarjım yüzde 70. Yeni güncellemeyle baya iyileştirdiler sanırım. Çok abartılı kullanmadım ama az da kullanmadım
Şöyle bi sıkıntı var.
Rehberde örn; Melis adında biri kayıtlı tıklıyorum, numarası vs yazıyor anında whatsapp uyg...... yazıyor hemen altında rehberdeki başka melis'in telefon numarası whatsapp uyg..... diye gözüküyor..
Aynı yada benzer birkaç isimlerde bu durum mevcut mesela Naz kaydının içinde nazlı ve nazmiyeninde telefon numarası gözüküyor.
Sildim düzenledim tekrar eskisi gibi oldu neden böyle birsey yapar.
İphone x almaya değer mi sizce?
iphone 5sten falan geçilirde belki de abi 7den geçilmez sadece ekrana 6 bintl çok büyük para
16’Bmw 320i 40th Year Edition
23’Dacia Duster 1.33tce Journey
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)