bende quantum söylüyor yapıyorum sonra arkadaşlara hava atıyorum bak şu program şunu yapıyor falan filan diye..nasıl yapıyorsun nasıl buluyorsun filan dıorlarbilselerki bi boktan haberim yok
![]()
bende quantum söylüyor yapıyorum sonra arkadaşlara hava atıyorum bak şu program şunu yapıyor falan filan diye..nasıl yapıyorsun nasıl buluyorsun filan dıorlarbilselerki bi boktan haberim yok
![]()
eskiden ne güzeldi 1 mesaj 2 kontör 159 harfde yazıcaını yazıodun sonra siliyodun. share location yok resim atma yok mis gibiydi![]()
çok yakında quantum app de ücretli olacakmış![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
[QUOTE=yogi;2813477]senin durum çok fena ama senin işyerindeki internet sorunludur dimi sürekli gidip gelmeler filan bide bir türlü teknik servis gelmiyodur oraya
internet gitmiyorda aşırı kör nokta oluştu kamera açılarında bu uygulamadan sonra![]()
App Store - TSRSB
Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği iPhone Uygulaması
Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği
TSRŞB iPhone Uygulaması üzerinden:
• Kasko Değer Listesi
• MTV İle İlgili Listeler
• Hak Sahiplerince Aranmayan Paralar sorgulanabilecektir.
Ayrıca uygulamanın ana sayfasında duyurular ve haberler okunabilecektir.
Sigortacı arkadaşların işine yarayacaktır
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Quantumzilla 50 in 1
Yakında AppStorda![]()
Abiler hazır iphone konusu açılmışken bi soru sorayım: geçen arkadaştan kelepir 2g aldım. millet 4s de ama teknolojiyi geriden takip ediyorum.
telefon 3-4 gün önce oyunları felan açarken şimdi açmıyor. oyun simgesine tıklıyorum, oyun ekranı gelir gibi oluyor sonra tekrardan ana menüye dönüyor. bunun çözümü nedir?
birde bu telefonla kullanabileceğim en mantıklı yazılım sürümü hangisi? jb filan bilmem ama yapacak adam bulabilrim. jb faydalıysa eğer.
geçen bir müzik yükleyeyim dedim, internetten araştırdım felan canım çıktı. Symbian kötü mötü ama nokianın kullanışlılığı yeter ya. tak usb kablosunu temiz. yok aytuns yok sync yok sürükle. ilk ve son iphonenum sanırım bu.
Bir de günde en az 3-4 kere, arkaplandaki uygulamaları kapatırken, telefon donuyor. üzgün suratlı bir ayfon çıkıyor, restart diyince düzeliyor. ama çok sıkılıyor böyle yapmasından. bunun bir çözümü yok mu?
2g alırsan ilk ve son iphone un olur tabi.
ilave olarak apple 2g lerden desteğini çekti bayadır. geçmiş olsun.
2g için ios4 çok yavaş çalışır. ios3 ya da 1.1 versiyonlarını da sanırım telefoncularda yükletebilirsin diye tahmin ediyorum.
Bugun oglen saatlerinde iphone her zamanki gibi yere dustu. Yarim saat sonra facebooktayken kendiliginden kapandi ve ancak reset atarak acabildim. O saatten beri surekli nette olmama bir ton app kullanmama ragmen sarjim hic gitmedi ( su an itibari ile yaklasik 10 saat oldu ) O anki sarjim %57 idi su an hala %57. Sarji gosteren barda hic dusmedi hala ayni..Sorun ne acaba ? Aslinda hic sorun degil sarjim keske hep boyle kalsa
3 saat sonra edit
Sarjim hala %57 gosteriyorken kapandi telefonum. Sarja taktim bekliyorum .
beyler istanbul içi iphone4 satan kontratlı vodofone önerinizvarmıdır? ve 16-32gb larda aradaki fark nekadar bilenler bi el kaldırsın![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)