@Quantum whats için demedim genel olarak , ücretli uygulama indirmek istiyorum bazen beğendiklerim oluyor
Golf MKVII 1.6 Tdi
kredi kartı yazman gerek oluşturduğun Türkiye hesabına..
mutlaka türkiye hesabını kullanmak istiyorsan bu konuda antin kuntin işler yok ne yazık ki..
kurulu olan itunes kaldır önce..
sonra register dosyalarını temizle aşağıdaki programla
http://www.personalcomputerfixes.com...eaner_download
daha sonra Apple - iTunes - Download iTunes Now adresinden yeni iTunes 10.5.2 versiyonunu indir ve kur.
artık o hataları almazsın.
4 ü sattım 4s aldım çok memnunum sadece memnun olmadıgım şey şarz konusunda tanıtımlarda 2 kat hızlı gitcek demişlerdi bi fark göremedim aynı , ama ekran hızı interneti vs vs kayda değer hızlanmış
Hiç otobüste uyuyakalıp ineceğiniz yeri kaçırdığınız oldu mu? ‘Önünden geçerken uğrarım’ dediğiniz yeri unuttuğunuz oldu mu? Almanız gereken şeyi hatırlayamadığınız için almayı unuttuğunuzda kendinize kızdınız mı hiç?
Hayat koşuşturması içerisinde bu ve buna benzer unutkanlıklar yaşıyoruz.
Altuğ İnan, Emir Alan ve Ömer Burak Kır tarafından kurulan Carlo’s Game Studio, ‘Unutmaya Son!’ diyerek konum tabanlı alarm ve hatırlatma uygulaması A!’yı geliştirdi.
Telefonunuzun haritasında hatırlatmanın yapılmasını istediğiniz yeri seçtikten ve gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra belirttiğiniz yere geldiğinizde veya yaklaştığınızda hatırlatma amaçlı alarm çalacak ve bu sayede hiç bir şeyi unutmamış olacaksınız.
Kolay kullanımı ile ön plana çıkan uygulama, harita üzerinde istediğiniz yere not ve hatırlatıcı koymanıza olanak sağlıyor. Haritaya birden fazla alarm eklenebiliyor ve bu alarmlar daha sonra tekrar kullanılmak üzere kilitlenebiliyor. Otomatik alarm sistemi sayesinde kullanıcılar her seferinde alarmları düzenlemek zorunda kalmıyor, aktif hale gelen alarmlar da silinmiyor. Eklenen alarmlar etrafında bulunan halkalar alarmın ne kadar mesafe kaldığında aktif hale geleceğini kullanıcıya bildiriyor. Bu mesafe 50 ve 3000 metreye kadar ayarlanabiliyor.
Carlo’s Game Studio’nun ilk ürünü olan A!’yı App Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir ve hatırlatmalarınızı kurabilirsiniz.
kanka telefon ne kadarki apple a vereyim yapsınlar diyevalla uyguna yapıcak bi telefoncu bulursam veririm yapsın yoksa bu iphone un sonu duvara atıp parçalamak olur delirtti beni
o appleturk foruma sende üyelik varsa yazsana ben ifade edemem şimdi teşefonun derdi ne die sen baktın ettin sen yaz
![]()
160x kablo veya usb hatasıdır...
Şöyle bir deneyin, revo uninstaller ile itunes'ı silin, windows/ system32/drivers/etc içindeki host'u ve varsa başka hosts dosyalarını silin pc'ye restart atın ve itunes son sürümü yükleyip başka bir usb portundan update deneyin. 3g için son sürüm 4.2.1 dir. Kablonuzun da sağlam olduğuna emin olun.
dün ewde telefonumu yere düşürdüm o andan itibaren telefon ya hiç çekmiyor yada 1 çizgi çekiyor. sanırım anteninde bir problem oluştu tamır olurmu? we yaklaşık ne kadar ttar bı bılgınız warmı
Temple run sureleriniz neler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)