4s siparişi verdik la totoşluk yapmayın![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ya hız özellik konısunda yorum yapmıyorum zaten ciddi çok hızlı ki iphone iso5'ten sonra acaip yavaş gelmeye başladı bana
abi iphone'da zarar etmeyipte samsung'da kullandığını yanına kar koymak KOYAR biraz
bakiyim 1-2ay geçsin ben şunu servise veriyimde belki 4S verirler o zaman değiştirmem![]()
Ben hala 4.3.3 kullanıyorum sanırım en sorunsuz versiyon bu şimdiye kadar
Yani 16 aydır iPhone kullanıp sıfır km Galaxy S2 ile takas etmek bana mantıklı geliyor. 26 gün olmuş toplam görüşme zamanım 6,7 GB data transferi falan derken yakında sekman atmak gerekecek gibi çünkü ben telefonu İstanbuldaki Albea taksi gibi kullanıyorum Km uçtu![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
koray abi ne kadar android'ci olduğumu biliyosunbence yapma heleki senin gibi app manyağı birisi için hiç iyi olmaz
başlarda gerekli aklına gelen uygulamalara bakarsın bulursun aaa bundada varmış der alırsın sonra iphone'daki minik işe yarayan app'ları görünce ah vah edersin
instagram yok en basitinden androiddeben kargo işlemlerine felan iphone'da bakıyorum yurtiçi kargo mng kargo felan app yok
hem işe yarayan uygulamalar androidde de paralı ( gerçi kırması felan daha basit ama )
iphone'da şuanda kullandıklarımı aşağıdaki gibidir
Mailing
IBB cep trafik
Bejeweled Blitz
Bu 4 işlem dışında bi *** yapmıyorum telefonlaçok fazla fotoğraf çekiyorum ve S2 bu konuda Ayfonu (4) baya bi ezmiş durumda 4S için yorum yapamıycam. Ama sonuçta şuanda kimse bana ver 4'ü al 4S'i demiyor ama Galaxy s2 için diyor
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
4S aldım sonunda. Nokia E72'den sonra ömür törpüsü gibi geldi en başta
İp4 ten s2 ye 3 arkadasım gecti, hepsi de su an kafasını duvarlara vuruyorduymadım demedin etmedin demeyin
Bir de ola ki s2 alırsanız ilk is virüs programı yüklemek olsun![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)