Ücretli olarak ABBYY Business Card Reader isimli bir uygulama var.
kartvizitin fotografını çektiğinizde onu direkt (sizin onayınızla) kişi listenize ekliyor. Telefon numaraları telefon alanına, firma ismi, kişi ismi, hepsi yerli yerine.. Sanki manuel olarak yazmışsınız gibi.. Kartvizitlere bakarak kişi listesinde kayıt oluşturma derdi yok bu programla..
Bir aralar bu programın free versiyonu vardı ama kaldırmışlar.
Şu anda 4.99 USD dan satılıyor.. Onu da tavsiye ediyorum.. (JB ciler için sorun yok zaten)
AppStore da bir kaç tane bu tip program var. Free ler de mevcut. Benim rastladığım en stabil ve doğru düzgün çalışan bu.. Siz de araştırın isterseniz belki benim rastlamadığım bir uygulama vardır.. "Business Card Reader" ya da "Card Reader" şeklinde aratabilirsiniz.
Çok kullanışlı ve hayatınızı kolaylaştıran programlardandır sayın kendisi..
![]()
E72 de orjinalinde var bu program2 senedir kullanıyorum
applede herşey para yaw![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
benim installous ta bir sorun var açılmıyor search yapmıyor sadece source sayfası açılıyor uygulamaların browse olduğu sayfayıda açmıyor? ne yapmak lazım
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
4.3.3 kullanıyorum
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
4.3.3 te iken apptrackr.org ta sorun olduğunda installous açılmazdı.
yine aynı mantıkta mı çalışıyor? Ona benzer bir şey olabilir belki
Bunu kullanan var mı ?
App Store - ScanBizCards Lite Business Card Scanner + Reader
Benzeri çok program var hepsi aşşağı yukarı aynı işi görüyor. Önemli olan business card'ın standartlara yakın olması hizalama vs bakımından
Mesela arap müşteri kartlarında iş görmüyo pezevenk sanki Mona Lisa var kartın üstünde ne varsa doldurmuş köşe bucak![]()
Tüm avrupa ve Çinli müşterilerde cuk diye aktarıyo tüm bilgileri
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
jb siz iphone lara free navigasyon yokmudur?
GTA 3 muhteşem olmuş tavsiye ederim
eve koşa koşa geliyorum oynamak için orta 3 teki halime döndüm![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)