Günün Programı
SkyView Free - Explore the Universe
Price: FREE
Telefonunuza yüklediğiniz bu uygulama ile gökyüzündeki yıldızların isimlerini, gezegenleri, uyduları görebilir arama yaptırabilirsiniz. 3D efektleri ile çok başarılı bir program. Tek yapmanız gereken uygulamayı açıp telefonu gökyüzüne tutmak.. Kameranın bulunduğu yöndeki yıldız ve gezegenleri görebilirsiniz.
Uygulamanın ücretli olan versiyonları da mevcut ancak bu programdan hiç bir fazlası yok..
Muadilleri ücretli olduğundan bu uygulama da bu gün yarın ücretli olabilir. Kullanmayacak olsanız bile indirin, sonra silin. iCloud da olduğu sürece ücretli dahi olsa, daha önce indirdiğiniz için tekrar free olarak indirebilirsiniz.
SkyView Free - Explore the Universe for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (4th generation), iPad 2 Wi-Fi and iPad 2 Wi-Fi + 3G on the iTunes App Store
![]()
![]()
![]()
İlucu Quantum insanları yıldızlarla kandırıyo![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
PowerCam™
Price: FREE
App Store - PowerCam
Free olması enteresan.. Acilen yüklenile..
İsterseniz efektleri ile isterseniz direkt olarak hem foto çekiyor, hem video..
Çok çok başarılı..
![]()
![]()
Sömürdük Quantum of solıs![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Mümkün olduğu kadar free programlardan seçiyorum buraya zaten.. Beğendiklerimi de koyuyorumHerkes JB yapacak diye bir şey yok herkes yararlansın
![]()
hahaha![]()
Al o zaman zengini fakiri görelim
999.99 USD(yazı ile DokuzYüzDoksanDokuz US Dollars, 99 cent
)
iVIP Black
App Store - iVIP Black
BarMAx
App Store - BarMax NY
![]()
powercam ı arkadaşlara indirttimherkes birbirini efektli fotosunu ceker konuma geçti
quantum abi saolasn![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)