evette ikonunda + olan appler benim bildiğim iphone + ipad demek ikisi de oluyo yani. kafam karıştı![]()
ya bu sleep cycle için devamlı şarjda durması gerekiyor mu?
kablo kısa geliyor sıkıntı oluyor , 4gün kullandım acaip memnundum ama kablo işi bozuyor.
Şarjda kalmasa sabaha akdar %100 şarj ne duruma gelir
bu sleep cycle ı ilk ben indirmişimdir heralde ama daha kullanmadım
bi kere deneyim dedim ama olmadı gibi gerçi sabahın 6sında yatıp 9 a saat kurarsan olmaz tabikapattım yattım tekrar
bu kadar işe yarıyomu bu ya?
abi alarm ama çalışma yöntemi farklı biraz
gece yatarken yatağa baş ucuna koyuyorsun , bütün gece senin hareketlerini algılayıp sabah seni kaldırmasını istediğin seçtiğin aralıkta atıyorum 6.30-7.00 o aralıkta senin hafif uykuda olduğun sırada uyandırıyor.
Hafif uykudayken uyandığın için yorgun argın uykulu kalkmıyorsun yatak bi 10dakika daha duriyim ihtiyacı olmuyor , alarm sesleride güzel baya.Normalda o kadar sakin sessiz alarm sesiyle uyanamam hayatta ama bu programla uyandım valla![]()
olm guzel uyanacam diye kansermi olalaım basucuna telefonmıu konur![]()
Hala düşmedi installous'a sinir oldum![]()
En sonunda basacam parayı alacam bende![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
ahaha ya aslında bneim için çok farkeden bişey yok yine
normalde telefon sol tarafımda bi 10cm üstümde duruyor , bunda yanımda duruyor.Yani kim uyurken telefonu çok uzağa koyuyor ki
Onunda çözümü telefonu uçak moduna almak,uçak moduna alıyorum ben
ahaha bu program bayadır var ve cracklisi yok daha çok beklersin,ver 0.99$ı![]()
telefonu airplane moduna almak gerekiyo zaten cunku gece biri arar yada mesaj atarsa program kendiliinden geri açılmıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)