Yarin diyosan olur![]()
Yarin diyosan olur![]()
ygtkrmdnz
Bugun erkenciyim malesefdynoda arac bilgilerini girip agirligi yazmalisin ve sabitlemelisin gerisini kendi hallediyo
Arac mesela 1300 ise sen ortalama 1380 1370 falan yaz dyno cıktısı icinde aracin modelini falan yaziyosun dyno şitte gorunuyoekle kabul edeyim
Bende soruma cevap bekliyorum, Jeylbirek var , İnternet bankacılığı kullansam sorun olma ihtimali nedir. Heklemesinler sonra
Bu arada Telefonu LCD tv ye bağlayıp görüntü verdirtebiliyorumuyuz ? Varmı kablosu zımbırtısı?
Fusion35 ------> OnurD.
Fifa 2012 çıkmış, JB li olanlar için link veriyorumtıkla
Fusion35 ------> OnurD.
Ben daha çok ilerlemeli oyunlardan hoşlanıyorum Fifa'yı kurdum bi maç yaptım sildim mesela![]()
Bu süper mesela![]()
Jetpack Joyride
apptrackr » home dan direkt çekebilirsiniz link vermiyorum sikinti yaratabilir![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Cydia da telefonu sallayınca sessize alan ters çevirince meşgule alan uygulamayı bilen varmı?
McoolPhone aratıyorum çıkmıyor?
Home Button (tepkisiz Home tuşu) Düzeltme ve yeniden kalibre etme
home tuşu sıkıntısı olanlar için kalibre etme yöntemi bulunmuş.
Arkadaşlar..
iPhone larını Gevey ile kullananlar iOS 4.X.X ten iOS 5 için update yapmasınlar..
Gevey ile iOS 5 çalışmıyor/çalışmayacak..
Sonra da nurtopu gibi bir iPod unuz olur..
Bu gün yarın iOS 5 update çıkacak, gaza gelip iTunes ta butona basmayın
Bilgilerinize..
activatorde ters çevirince meşgule alma olayını bi bulamadım yardımcı olacak varmı ?
hüloooooooooooooo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)