çıkmayacak.. ios5 için tüm hazırlıklar..
xSellize Repo reposu yoksa önce ekleyin, sonra mCoolPhone kurun.. activator ile yapamazsınız bunu..
çıkmayacak.. ios5 için tüm hazırlıklar..
xSellize Repo reposu yoksa önce ekleyin, sonra mCoolPhone kurun.. activator ile yapamazsınız bunu..
teşekkür ederim quantum![]()
hüloooooooooooooo
ios 5'i 3. nesillerde kullanamayız gibime geliyor?
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
3G kullanıyorum ve 4g çıktığından bu yana, yani son gelen update iyükledikten sonra telefon son derece yavaşladı, down grade yapılabiliyormuş, internette bulduğum yöntemleri beceremedim, yapan eden varmıdır ...
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:36.177 - 07.05.2023
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.
Powered By : Piston Garage
Nazmi TOÇAK
GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER !!
iOS5 çıktıktan sonra 1 hafta 10 gün içinde untethered jb çıkacak.
jb istiyorsan ya 4.3.3 versiyonuna döneceksin (telefonun shsh kaydını aldıysan), ya da
iOS5 yükleyeceksin, JB untethered yapacaksın
Rica ederim
3g ve 3gs lerde iOS5 çalışacak. Ancak 1 ve 2nci nesillerde çalışmayacak. Artık destek de vermiyor onlara zaten Apple.
Telefon bir önceki versiyonunda iken Shsh kaydını almadıysanız downgrade yapamazsınız.
USA kaynaklı bazı internet siteleri belirli bir ücret karşılığı imei no yu kullanarak unlock yaptıkları iddiasında bulunuyorlar ancak ne kadar doğru bilmiyorum.
150-200 usd arası değişken ücretler talep ediyorlar.
farklı gevey yok bildiğim kadarıyla.. Ancak çıkarırlar sanıyorum.. ya da üstte yazdığım gibi unlock şansınızı deneyeceksiniz.
müjde diyim
iOS 5'i destekleyen cihazlar:
iPhone 4
iPhone 3GS
iPad 2
iPod Touch 3 ve 4. jenerasyonlar
http://www.iphoneturkey.biz/2011/10/...-paylasim.html
Simdi tekrar kullaninca farkettim de; "Viber" uygulamasi whatsappten bile guzel bir sey ya, wi-fi oldugu surece saatlerce bedavaya konusuyorsun, muhtesem![]()
viber iyidirwatsup kurulu bile değil bende
![]()
Evet iphoneyardım.net de gerekli bilgiler mevcut
Oyun olarak ,
Cross Fingers
Lavalanche
her ikiside tavsiyedir arkadaşlar pişman olmassınız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)