bende dün trafik cezaları diye bi uygulama gördüm.merak edilen az çok şey yazıyor ceza ücretleri falan![]()
bende dün trafik cezaları diye bi uygulama gördüm.merak edilen az çok şey yazıyor ceza ücretleri falan![]()
Arkadaslar iphone4umde sacma bi sorun olustu acaba daha once karsilasan var mi acaba?
Ben sms gonderebiliyorum karsi tarafa gidiyor, fakat karsidan gonderilen msj bana ya gelmiyor yada 1 saat sonra 2 saat sonra 10 msjdan biri geliyor.![]()
00' Civic 1.6IES
Çok derde derman oldu bu konu ama bu en önemlisi diyebilirim.iPad e bilgisayardaki kullandığım excel dosyalarını atıp aynı sekilde kullanmam lazım,paralı bı application olsada olur yeterli kullanabiliyim.
Temple run <3
GC : iea96
Bir anda telefona Exit Safe Mode uyarı geldi ve ana ekranda bu yazı yazmaya başladı restart yaptım düzeldi ne oldu bilen var mı acaba![]()
Documents To Go® Premium - Office Suite
App Store - Documents To Go® Premium - Office Suite
Bu işlerde bir numara bu programdır.
drag olayında ne alemdesınız 7:85 sn 1/4 mil top speed 422 km h
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
format atmıştım düzelmişti şuan sync yaparken sync server hatası veriyor eşleme yapamıyor itunes geri yukleme yaptım yeniden yukledım anlamadım gitti bu sorunu bilen vrmıdır ?
black list dıye birşey buldum bu işimi goruru sanırım ıstemediğim kişilerden arama gelmesını ve mesaj gelmesını engelmememk ıcın daha basarılı varsa onuda alabılırım..
ucretli olsun farketmez yeterkı ısımı gorsun yanı onun içine attığım ne dosya çalışacak ne resım gozukecek şifre girmeden hatta onun ıcıne attıklarım arama motoruna adını yazdığımda bile cıkmayacak kadar basarılı olsa efsane olur
tesekkurler sımdıden![]()
geçen gün bi programdan konuşuyordunuz hani bilgisayarada kuruluyordu ordan oraya müzikleri bile atabiliyorduk,geçen trafikte iken okumuştum şimdi bulamıyorum o program neydi bu konuda yazılmadımı ?
var mı excel word ve mümkünse pdf açabilen free bir program ?
Teşekkürler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)