İtunesu actiktan sonra kendi sol taraftaki sekmeler icinde senin cihazinin adini yazdigi yere tikla backup secenegi var ordan onu sec.Cihazin yedeklenmis olur.
İtunesu actiktan sonra kendi sol taraftaki sekmeler icinde senin cihazinin adini yazdigi yere tikla backup secenegi var ordan onu sec.Cihazin yedeklenmis olur.
Yedekten geri yukle dersen olabilir yada cihazi ilk taktiginda yeni cihazmi olsun yoksa eski cihazdan yedeklensinmi diye sormasi lazm
Evimdeki internet ucuk oldugu icin iphone i modem olarak kullanmaya basladim, Iisim bittiginde iphone i usb den cikardigim zaman iphone den nete baglanamiyorum, maillerimi kontrol edemiyorum ki kapatim acmadan normale donmuyor. Onceki laptopumda da iphone i modem olarak kullanmistim boyle bir sorun yoktu .
valla benım ıcın suankı ozellıkler bayağı bir yeterli birde kullanım kolaylığı var.arkaşımda pahalı sony lerden var android usb pc bağlıcak kırk tane şey seçiyor telefonda![]()
valla beni en çok sevindiren nokta telefonu bağladım bin küsür fotoğrafı şak diye klasör olarak attım içine
itunes tam bir bela![]()
ozguuurr naptinnnklasorle resim atacam diye mobil dunyayi yeni bastan icat eden alet satilir mi
![]()
home buttonu calismiyordu artik gittik yenisini aldik degistiler , back up aldim , sanarsin mangal tutuyorum elimde , bug varmis , yeniden restore yaptim , bilgileri kaybetmicem die gotum cikti resmen , suan duzeldi . iyi hosta su fotograflari camera rollun icine atamiyorum ya ayar ediyor beni , dicem su ki en azindan iclouda sadece telefon rehberinizi bir kere olsa bile sync yapin , ben icloudu kullanmiyorum sevmedim ama iyiki sync etmisim , bi sekilde restore yapmaniz gerekirse tek kurtulusunuz gibi geldi bana , jb icin ayridir tabi .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Soundhound diye bir app var arkadaşlar.. ismini öğrenmek istediğiniz yabancı şarkıyı dinletiyorsunuz kendisi anında buluyor.. bence çok güzel. yeni keşfettim![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
119mblik bir video var telefonumda , bunu baska bir iphone a nasil atabilirim ? mail atamiyorum kullandigim mail 25mb ustune izin vermiyor , whatsapp zaten 45 saniye ustune izin vermiyor . zipledim fln mail icin oda yok . var mi fikri olan ?
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Ben jb li 3gs imi sifirladim butun icerigi sil dedim acilmadi tekrar restoreyle ugrastik dikkatli olmak gerek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)