Bugun bir arkadasim bahsetti ama Android icindi sanirim; parmagindan nabzini olcup o anki ruh halini falan cikartan bir program varmis. iPhone'da da var mi boyle bir sey ? arattim ama sadece nabiz olcenlerden falan buldum![]()
Bugun bir arkadasim bahsetti ama Android icindi sanirim; parmagindan nabzini olcup o anki ruh halini falan cikartan bir program varmis. iPhone'da da var mi boyle bir sey ? arattim ama sadece nabiz olcenlerden falan buldum![]()
5.1.1 in kisa surede bi duzeltmesi cikar diye tahmin ediyorum
iphone 4 ümün power tuşu içine kaçmıştı basmıyodu garantıye verdim yaptılar 17 gun sonra power tuşum yine aynı şekılde içine kaçtı ve basmıyo garantıye tekrar vericem fakat bu sefer yeni telefon talep etsem nasıl olur ? olumlu cvp alabılırmıyım sizce?ayıplı mal satmışsınız dıyerekten bu arada telefon 8 aydır bende cok dıkkatlı kullanırım halının üstüne bile duşmedi telefonun hiç bi yerinde çizik dahi yok ama power tuşu 2 kez bozuldu. bu problemi yasayan başkaları varmı acaba? yaşayan varsa nasıl bi yol izledi?
LINE
![]()
![]()
---------------------
Chat, grup chat, sesli arama ve bilgisayardan veya tabletten kullanabileceğiniz WhatsApp alternatifi güzel ve ücretsiz bir uygulama.
2.3.1 versiyonunda Türkçe dil desteği eklendi.
QR Kodu ve Line id ile arkadaş ekleme kullancıların daha kolay arkadaş eklemesi için yapılmış yararlı özelliklerinden.
Beyler, iphone da sim şifresini nasıl iptal ediyorduk. Her açılışta sim kilitli uyarsı görmek istemiyorum da...
Evet büyük gün geldi çattıYarın iOS 5.1.1 untethered jailbreak geliyor. Jailbreak yapmak isteyenler yarın aşağıdaki linkten işletim sistemleri için gerekli programı indirip jailbreak yapabilecekler.
Jailbreak Absinthe 2.0 iOS 5.1.1, 5.1.2, 5.1, 5.0.1
olm ben hala 4.3.3 jb kullanıyom
harbi ise yarıyosa artık ios5'e gececem![]()
bana red edemeyecegim bir teklif yap gelim![]()
cekici gelmedi![]()
android in güzelliği var ya. BlackmaRkt indiriyosun çatır çatır ucretlılerı ındır. jb fılan urasma.. ben tablette ordan ındırıyorum genelde.
yalnız oyunlar bazen çalışmıyorda??
Blood & Glory indirdim ama çalışmadı misal.
Real Race zaten hepten iptal..
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)