caseler güzel fakat aleti çok kalınlaştırıyor birde dockta kullanmak için her seferinde sökmek lazım.
Bendede buna benzer bir case vardı dayanamadım söktüm camına film çektim ne oluyorsa olsun dedim artık.
google chrome yükleyip deneyen varmı ?
safariden iyimi kotumu ?![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
jb nası olcak sb settings nedir nasıl yapılcak kullanılcak birisi bana iphone kullanmayı öğretsin yaw telefon olarak mı kullanıyorum ben bunu sadece![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
mali gir üye ol her şey burda var.
iPhoneYardim.net
TangoMe
Viber ve Whatsup mantığı ile videolu görüşme yapabileceğiniz bir program.
Tango Video Calls for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
Beyler sizi arayan herhangi bir numara aradığı zaman o çağrıyı göstermeyen bir poroğram var midurMesela bi baayan aradığında o sırada yanımdaki diğer baayan o çağrıyı telefonda görmesin
Bıktım artık karıları annem babam Turkcell avea diye kaydetmeyeBigün harbiden Turkcell müşteri hizmetleri diye karının birini arayacam maraza çıkacak
![]()
Bide bi app vardı onun adını hatırlayamadım.
Şöyle kaçak et durumlarında arayanın ismi yerine cihaz şarj bitiyor uyarısı veriyodu![]()
lan arazi ol ne işine yarasın adamın o alarm gibi timer bitince biri arıyor gibi gösteriyor adamın istediği şu adını hatırlayamadığınız app biri aradığında yan yattı çamura battı durumu olabilmesi![]()
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)