iphonem jailbreak'li 5.0.1 versiyonu ve samfree ile kullanıyorum . Bu durumda daha yeni güncelleme yapabilir miyim telefonuma ? Vede tek hat dısında kullanamıyorum bunun bir çaresi var mıdır bilgisi olan yada yönlendirebileceginiz bi yer var mıdır ? Teşekkürler simdiden .
06 Z 7330/e46
16RV840/Leon
38EG636/A3
38YS538/Vti
64KD732/E200
38NN354/GTi
38ZH434/GTi
38AG367/GTi
38VT012/Vti
38YY502/GTi
38YE602/GTi
3YR792/206
38YE341/GTi
38AV256/GTi
andorid var cihazının içinde ios yok.
Android oyunlarından kurabilirsin.
ben hiç yaşamadım bu sorunu ama problemi bir kaç yolla çözenler olmuş.
cydia içindeki wifisync tweak ını sildikten sonra çalıştırabilenler,
kabloyu değiştirince sorunu halledenler,
telefonu restore ettikten sonra sorunu aşanlar,
pc nin bios unu tekrar yükleyenler,
telefonu recovery mod a aldıktan kablo ile itunes a bağlama
vsvs.. belli bir çözüm yok. bunlardan bir tanesi ile hallolacak.
Arkadaşlar iPhone 5 wifi problemi nasıl çözülecek ? 6.0.2 ye güncelledim.Düzelmişti, bu aralar yine sıkıntı yaratmaya başladı.
arkadaşlar sattığım iphone da app store dan çıkış filan yapmadım kredi kartım da kayıtlı. alan kişi app indirirken şifre sorar mı. ben indirirken şifre sormuyordu diye hatırlıyorum
abi şöle acıklayayım o zaman pc komple formatladım hiç bir sıkıntısı kalmadı daha önceden kabloyu tanılamıyordu pc formattı attım kabloyu gördü mesala telefonuda gördü ondan sonra itunes dondu pcde ondan sonra tekrar denedim bu seferde yazdıgım hata kodunu verdi durum bu şekilde bende araştırdım netten dediklerini aynılarını okudum senin bilgin vardır diye yazdım buraya![]()
arkadaşlar ipod touch 4g cihazım jb li. wifi çekiminde orun var jb den olabilir diye geri yüklemek istiyorum. itunes dan geri yükle diyorum geri yüklenip güncellenecek diyor. sürümü 5.1.1 de bırakmak istiyorum geri yüklersem 6 ya yükselceğini söylüyor. jb yi nasıl kaldırabilirim aynı sürümde bırakarak ?
Arkadaşlar ios6 yükledikten sonra ıphone fena oldu kendinden geçti resmen neyse en büyük sıkıntı applestore dan bişey yükleyemiyorum yüklemeye başlıyor ve duruyor ne yapabilirim.
tavsiye teşekkür ederim....
16 gb telefonumda 119 şarkı 7 video 272 foto ve 43 adet uygulama var kapasite 13.7 gb kullanılablir 6gb normal mi acaba bu kadar az kalması
telefonun hoparlor sesı azaldı ya nedendır bılgısı olan varmı?
yazılımsal bı hatamıdır yoksa hoparlorumu bozuldu acaba.
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)