6.1.3 oldum ya la! ne oldu gene acaba![]()
bende de buna çok benzer bi durum vardı hücresel veri ağını düzenleyin vodafonedan APN kullanıcı adı vs. ne yazmanız gerektiğini öğrenin benim o şekilde düzeldi.benim hattım avea, hücresel veri ağında sadece APN kısmında internet yazılı diğerleri boş.önceden kullanıcı adın da da internet yazıodu sizin dediğiniz gibi oluodu
Ya bu telefon neden büyük yazma olayı olmuyor onu çözemedim bir türlü ? 2 Kere büyük yapma tuşuna basınca klavyedeki gibi capslock şekline girmesi gerekmiyor mu ? Benimki girmiyor çözemedim bir türlü sorununu ya deli oldum.. 6.1.3 Yüklü i5 telefon.
foursgurmudur nedır onda sehır adını nasıl degıstırebılırız new york yazıyor a.g![]()
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Lanet olsun Turkcelle'de onun sistemlerine de.. Pasaport kaydı yaptıramadıgım için yeni aldıgım telefonu kullanamıyorum, diger operatörlere gittim onlarda da durum aynı.. Ben böyle bi mallık görmedim arkadas..
Tango-1 never dies.
BBTK'nın üzerinde sıkıntı varmış güya ama komple yalan, turkcelli aradıgımda lkendi sistemlerinde güncelleme oldugunu söylediler.
Tango-1 never dies.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)