Hahaha Hacı Murat 124, 4 çeker mi ama, üzerinde boxer motor varsa neden olmasın![]()
![]()
Valla abi 3GS 2009'da çıktı diye biliyorum ama yanlışımda olabilir. Neyse, eski meski, saçmalamasına kadar kendisinden gayet memnundum ki, daha da kullanmaya devam ederdim. Lakin 1 haftadır yaka silktirdi ama durduk yere hat gitmesi, çekmemesi olayı ilk defa dün işime yaradı, zırt pırt meşgule aldığım Garanti Bankası aradı, ben meşgule aldıkça siz ısrar ediyorsunuz konu nedir dedim, karşımdaki tam anlatmaya başlıyordu ki, alooğ alooğ sesimi duyuyormusunuz dedi ve küüüt suratına kapandı![]()
. Dün o olaydan beri 24 saat geçti bir daha aramadılar
![]()
![]()
P.S : Abi valla biz biraz zor çıkıyoruz, herif şu aralar huysuza bağladı, sen bize gelBir iphone 5 tanıtımı yaparsın
, sokayım androide durumu olup bakarsın tükürdüğümü yalar yutar hipnoz olmuş şekilde iphone alırım yine
![]()
![]()
![]()
Ben üzerine birkaç özellik daha istiyorum, bulunduğum yerdeki gömüleri göstersin, birde o hafta çıkacak loto rakamlarını söylesin, o zaman bende bırak 2500TL'yi, 250.000TL bile veririm o derece. (Ya ne verecem servetimi apple'a, bir yamuk yapar, gömüye ulaşmak istiyorsanız şimid hemen hadi yeni yazılımı yükleyin der, back up alamaz, itunes'a bağlanamaz, gömüde gider, servette gider, mok olur kalırız![]()
)
İphone bana bu özelliklerle gelsin![]()
Yok barnak izi taraması, yok ip7,8,9 , iwork (nedir o bilmiyorum), icloud, i i i bunlar değil beni anlamıyor bu apple, bu değil, bu hiç değil![]()
igömü, iloto, iservet bunları istiyorum![]()
Servetinizi aktarırken bir hata oluştu, ahanda mıçtınız![]()
![]()
![]()
Ha birde 20 kişinin lotoyu tutturduğu haftadaki rakamları söylemesin, delirtmesin beni![]()
![]()
Çok güldüm, çok güzel muhabbet dönmüş.
Ben de yılların Android'cisi olarak(HD2'lere az Android kurmadık, XDA ile kanka olmadık) 4 ay önce iPhone 5 ile Apple'a geçtim de benim de canımı sıkan şeyler var.
Misal pil ömrü 4 ayda bu kadar mı patates olur ?(Orjinal ekipman ile 20%'ye düşmeden şarj etmem, gece takılı bırakmam, %20 oldu mu şarja takar %100 oldu mu çıkarırım, abuk subuk app'lar kurmam,...vs gene de pil ömrü patatese döndü...)
Telefonda bir ince yavaşlamaya başladı, özellikle Facebook, Tumblr'da falan...
IOS7'yi bekliyorum, bakalım adam olursa olur yoksa gene bir HTC One gözüküyor bana.![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
O hard reset değilmiydi, değilse, hard reset nasıl yapılıyor ?
Benim telefonun görüşme sırasında çekmeme durumu, durduk yere mal,ürün..vs satmak için arayan banka, telekom, hacı, hocalara karşı iyi oldu da, anasını satıyım eşim arayıncada bir tünele girdim alooğğğ tüneldeyim ben durumu oluyor o kısmı moktan oldu işte![]()
![]()
![]()
Soft reset attım zaten birşey değişmedi.
Kalibre olayını bilmiyordum kendi kapanana kadar kullanayım o zaman sonra da tam şarj edeyim bakalım birşey olacak mı...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Pilin sarj kutuplarını ters bağlayıp pili sarja baglayın edin sonra yeniden tam dolana kadar sarj edin, ilk günkü performansa yakın olacak piliniz.
İmobie phone clean diye bir program var pc'ye kurun arada temizlik yapın,
others klasörü bile temizlik sonrası azalıyor..
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)