Evet arkadaşlar, bugün resmen tasdik ettim. Pil ömrü PATATES...
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Gece yarısı itibariyle, apple serverları 6.1.3 ve 6.1.4 için ipsw imzalamayı kapattı. Jailbreaksiz olan cihazlar için geri dönüş ihtimali kalmadı. Shsh kaydı olanlar ise bir alt sürüme istiyorlarsa downgrade yapabilirler.
3gs alınır mı ? oyun vs oynamıyorum,whatsapp,face,safari. sadece bu işlemler için gerekli
sitelerde 1-2 sene uygulama ve güncellik olarak idare eder yazmışlar.bende anca okadar kullanırım zaten.fikir verebilecek varmıdur
4e yükledim hiçbir kasma kusma bi olumsuzluk yaşamıyorum.. sadece zil sesi biraz az gibi sanki.. ses yüksekliği olarak
telefonu tekrar güncelledim yedeksiz wifi ye bağlanamıyor,aynı sorunla karşılaşan varmı ?
tel i5
OEM+
Lanet gelsin arkadaş çıldırıcam resmen ya.. Facetime gitti telefonda imessage ile beraber.. 2 gündür ugraşıyorum ama sisteme tanıtamadı kendini.. tam kurulum yapılıyor sonra çat diye hata veriyor ya da ag baglantılarını kontrol edin diyor.. Farklı wi fi ile denedim 3g ile denedim olmuyor.. En lazım olan zamanda gitti lanet olsun.. Amk tüm akıllı telefonların, alayı beyinsiz..
Tango-1 never dies.
Telefon uzerinden ios6 üzerine kurdugunuz surece pil ömründen saçma sapan sorunlara kadar çok fazla sorunla karşılaşırsınız arkadaşlar
Bende i5 var 6.1.4 yüklü şu an. arkadaşım 7yi yükledi beğenmediğim için ben güncellemedim. Sizce geçiyimmi yoksa bekleyimmi biraz daha?
2.l düşünüyorum, 3s ler ölü fiyata bulunabiliyor yani 300 400 arası garantilisi. 4 ler en kötü 700 800telde oyun oynamam etmem.face whatsapp viber fln bıde safari işte.kasmıcam telefonu yani o yüzden çok hızlı olsun etsin gerek yok.kasma ve donma yapmasın yeter.cunku o fıyata hıcbır android sorunsuz çalışmıyor araştırmama göre.
Arkadaslar ios 7 iphone 4s basit ama beceremedigim bir sorunum var cift tiklamada arka planda calisan uygulamari artik nasil kapatiyoruz eskiden sol ustlerinde carpi isareti oluyodu simdi cikmiyor birde otomatik ekran dondurme ayari nereye kayboldu bulamadim ekran guncellemeden sonra donmemeye basladi
RSA
motorsports
Çift tıklamada çıkan uygulamaları yukarı kaydırarak kapatabilirsiniz
*Ekran döndürme kilidi ise alt paneli açtığınızda sağ üstte göreceksiniz
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)