Beyler ekran yüz üstü düşünce boydan tek bi çatlak oldu.garnti var ama bariz benim hatam olduğu için ücret talep edilecek illa.en makule nerede yaptırabilirim? Takribi ekran değişimi ne kadara mal olur?
Beyler ekran yüz üstü düşünce boydan tek bi çatlak oldu.garnti var ama bariz benim hatam olduğu için ücret talep edilecek illa.en makule nerede yaptırabilirim? Takribi ekran değişimi ne kadara mal olur?
bence telefonu yedekle daha sonra 7.1.1 ipsw dosyası indirip shift restore yap tekrar kursun ios u sonrada telefonu tanımlarken istersen direk yedekten yükle ama bana kalırsa yeni bir telefon olarak kaydedip rehberini icloud dan geri alırsın gerisi temiz olur.
hiç birşeyim gitmesin dersen yedekten geri yüklet. ama sağlıklı olsun dersen 2. seçenek.
e60 535d & THE A45 AMG
Düne kadar çalışan power tuşu bir günde basmamaya başladı Apple bunun için çağırdı değil mi ?
iPhone5'imin şarj soketinde bir sıkıntı var sanırım.
Düz değil de çok hafif açılı halde şarj ediyor, azıcık dokununca bağlantı kopuyor.
Şarj kablomda sıkıntı vardır diyordum fakat arkadaşın 5s'in şarjını da takınca şarj etmediğini farkettim. Sanırım sokette sıkıntı var.
16 Şubat 2013 Dubai Apple Store malı. Garantisi filan var mı acaba Apple Store'da ne yapmak gerek? 008004488...'li destek hatlarına ulaşamadım bir türlü numara yanlış diyor.
https://selfsolve.apple.com/repairstatus/main.do
Normalde üstteki linkten garantisinin devam edip etmediğine bakılabiliyor ama şu an sorun var bir kaç saate düzelir sanırım.
Bunun dışında Apple Store' a 02162821511 numarasından ulaşabilirsiniz.
diyemedim ya la
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Kuzenin telefonunda(i5) da şarjla alakalı sorun vardı. Bu pantolonun cebinde biriken kumaş parçası ufak meretlerden birikmiş, kulaklık ve şarj tarafına. Onları çıkarında soket tam oturdu ve şarj, kulaklık sorunu bitti.![]()
Instagram: mutusgarage
Ben de pantolonun cebine çok sokup çıkartıyorum telefonu tahminimce aynı sıkıntı
Gözden kaçmış, teşekkürler numaradan bir şansımı deniyim.
Önceki mesajımda sokete kürdan sokmadıkya diyordum ama demekki sokmak lazımmış
Kürdan ve ıslak mendille temizledim çok şükür sıkıntı kalmadı.
iPhone 6'nın release tarihini bilen var mı? iphone 5s almaya değer mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)