Spotfy ucuza nasil aliriz ios da? Kampanya falan varmi
https://www.spotify.com/tr/
en ucuzu bu =) 1 senedir kullanıyorum, en ufak bir sıkıntı yaşamadım..
Telefondan icloud yedeklemesi yapabilen var mı 2-3 gündür yedekleme yapmıyor yedekle diyorum kalan süre hesaplanıyor diyor sonra tekrar yedekleme ekranına atıyor aynı şekilde whatsapp yedekleme 91 oluyor orda kalıyor icloudda yeterli alan mevcut
Klavye benim hızıma yetişmiyor çok yavaş geliyor arkadan kasılıyor kısaca nedendir iphone 6 64 lük
artık corc-i zamanıcdti
Yedeklemeyi bende yapamıyorum. bu aksam ne olur ne olmaz diye, Bilgisayara yedekledim
#KGdetanirlar
yedekleme yapamayan arkadaslar dns ayarlarını degıstırsın telefondan veya baska bı wıfı den denesın zamanında benım de basıma gelmıstı boyle cozdu ıcloud musterı temsılcısı
Ben hala ios 8 kullaniyorum. İos 9 a gecmedigim icin kaybettigim birsey var mi ?
Cihaz 6 64gb
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Opera mini kullanan var mı? Bi bakıyorum 2-3 gb yer kaplamaya başlamış. Silip yeniden yükleyince yer imlerim gidiyor. Veri tasarrufunu sıfırla, verileri ve çerezleri sil yapıncada durum değişmiyor. Nasıl çıkarız işin içinden?
Connecting Site...
İlandaki telefnda sakatbirşey varmı sizce
Alırken neyendikkat etmek gerekir
Kutusu orjinal kutuya göre farklı ayrıca şarj soketi tuhaf tonda. İlaveten kulaklık da yok kutu içinde. Bence uzak durun.
İphone 6 ile forma konu açarken yada harici telden resim yükleyebiliyormuyuz aceba?
artık corc-i zamanıcdti
telefonu cuma günü garantiye verdim cumartesi yeni cihazı kargoya verdiler
para vereyim s verin dedim yok dediler bari rengi değiştirin dedim yok dediler. Hiç bir şeye gelmiyorsunuz sizde diyesim geldi
Bu arada ios için telefon konuşması kaydeden uygulama var mı?
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Arkadaşlar banka bilgilerim ve bütün uygulama şifrelerimi notlarda takip ediyorum bu kısıma şifre koymamız mümkün mü?
müdürün telefondan görüşme yapınca gördüm. telefon konuşmasını sonlandırdıktan sonra kayıt olsun mu olmasın mı diye soruyor çok hoşuma gitti. Android o ...
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Iphone 6 kullaniyorum. Orta tusta elimi yumusak gezdirdigimde sanki icinde bosluk varmis gibi hissettiriyor sizinkinde varmi boyle bir durum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)