5C benim gibi 5Sini özleyenler için ideal Tr pazarında herşeyin en yenisi olsun diyenler almayacağı için fiyatı düşük olur diye düşünüyorum. Mutlaka alacağım![]()
16gb 2bin, 64 gb 2400 TL,
5s in hala 1500 semalarında oldugunu düşünürsek fiyatı çok ucurmamışlar
1881 - 193∞
Harika bir telefon olmus 5se
9.3 nasıl kullananlar yorumlayabilir mi?
Ben daha şimdi gördüm geldiğini
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Şimdilik bi takılma donma yok.
ama vodafone yazıları en üstte eşşek kadar oldu sinir oldum. Büyük harf kullanmışlar.
Bende sorun yok ışık kısma olayı güzel oldu notlarda parmak izi ve şifre olması çok iyi bir özellik notları çok kullanırım.
Telefon 6 bu arada
9 sürümleri içindeki en stabil sürüm deniyor, jb çıksada ben de terfi etsem![]()
ne özellikleri gelmiş ışık kısma muhabbeti ve notlara parmak izi eklemek dışında var mı işe yarar birşeyler ?
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Sadece goz yormasin diye yapildi. Aslinda iphone un en dusuk ekran parlakligi bile gece veya yeni uyandiginizda fazla geliyor. Samsung bu konuda cok daha basarili. En kisik ayarinda ekran okunmuyor nerdeyse
5s ile 5se'nin batarya boyut-uyumlulukları hakkında bilgisi olan var mı? Eğer aynıysa tam swaplık![]()
Night shift özelliği çok iyi olmuş ama güncellemeden sonra operatör güncellemesi diye bir şey de onayladım, hem vodafone yazısı değişti büyük harfe döndü hem de full çekmesine rağmen görüşmelerimde ve internet bağlantımda kesilme yaşamaya başladım. Başına gelen var mı benden başka?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)