10.xx güncellemesinden geri dönmek için kendim mi yapmalıyım yoksa ipoint'e mi bırakmalıyım telefonu.. ??ayrıca yeni versiyondan eski versiyona dönüşte, yeni versiyonda alınan yedeklerin eski versiyonda çalışmama durumu varmı?
10.xx güncellemesinden geri dönmek için kendim mi yapmalıyım yoksa ipoint'e mi bırakmalıyım telefonu.. ??ayrıca yeni versiyondan eski versiyona dönüşte, yeni versiyonda alınan yedeklerin eski versiyonda çalışmama durumu varmı?
komançero garage
whatsapp'ta olan konuşmaları yedeklemek için karşı tarafa bir istek veya bildirim gidiyor mu ?
Beyler bitane ipad mini3 ümüz var düşünce ekranı patladı.
sığırın birine verdik yapsın diye. siyah alete beyaz ekran takmış birde nasıl becerdiyse silikonlamış hırt. ekran geldi gene patlak.
bunu kime yaptırabiliriz izmirde bilen varmı ? maliyeti ne olur ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Apple a faturayıda gönderdim hala icloud sıfırlama için dönüş yapmadıkar yaşayan varmı şifre unutup tel icloud kilitlenen apple çözüyormu 1 hafta oldu
Almanya bence![]()
Merhaba 3-4 gun once jetblack aldim dusunenlere kesinlikle tavsiye etmiyorum cizilmesinden ziyade inanilmaz boyutta rahatsiz edici parmak izi birakiyor ve o guzel parlamadan goruntuden eser kalmiyor siliyorum elime aldigimda aninda igrenclesiyo bugun gittim sinirden mat siyah aldim bosu bosuna jetblack alip pisman olmayin benden soylemesi
apple-samsung-apple-samsung-apple-samsung arası 15 defa geçtikten sonra yine apple kullanıyorum.
Cidden samsung çok daha stabil çalışıyor artık appledan.
G.tü başı ayrı oynamaya başladı telefonun.
Çok eski bir soru olucak belki ama iosa yeni geçtim cahilliğime verin,
Telefon ile çektiğimiz fotoğrafları bilgisayara aktaramıyor muyuz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)