telefonum %10 veya daha fazla sarj gösterirken kapanıyor veya %1 sarj saatlerce gidiyor telefonla konuşurken aniden kapanıyor ve bir süredir donma yapıyor avea bayisinden almıştım şuan türktelekom oldu gerçi tamire yollasam kaç günde gelir acaba ? ve şu satıcıdan ıphone 7 almak istiyorum fiyat uygun geldi tavsiye edermisiniz ? Apple Iphone 7 32 Gb Cep Telefonu - n11.com
http://www.n11.com/arama?q=kimsatar
Bu profil benim arkadaşlarım. Alışveriş yapmak isteyen varsa tel. no verebilirim.
Bimde iphone 7 satacakmış fiyat 2999 tl . Sanırım paralel ihracat . 18 kasımda geliyormuş.
Valla kutusu filan yoktu telefonun..Kabarık patlatmalı jelatin içinde getirip teslim ettiler.. @mrtngn
Daha önceden apple ürünü kullanıysan o profil ile giriş yapabilirsin, kullanmadın ve ilk defa açacaksan eğer yeni icloud hesabı açman gerekiyor. icloud u gmail vb ile eşleştirebilirsin tabi
Sıfır ürün vermiyorlar hiç tüm değişimler refurbished / swap cihaz
Bende swap cihaz olduğunu biliyorum,söylüyorum ama çevremde bazıları nedense kabul etmiyor sıfır jelatinli cihaz diyorOndan teyit edeyim dedim.
Ayrıca kafama takıldı iphone'da ekran değişimi vs böyle tamirat işlemleri yapılmadığı söylenmiş nedir doğruluğu ? Geçenlerde kuzenim ölü pikselden gönderdi lcd değişip göndermişler
iphone için görüşme kaydetme programı varmıdır. store da bir kaç program var para vermeden önce sorayım dedim. işe yarıyormu ?
"Vurur yuze ifadesi,emisyonda hilemi yaptin bitanesi" VW BLUEMOTİON
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)