twitterde sürekli batarya sorunundan şikayet ediliyor. Yaşayan var mı son güncellemeden dolayı ?
iphone cok severek kullandıgım bi telefon böyle sözler söylemek istemem ama.
keske güncellemeseydim.
ALLAH belasını versin diyorum bazen.
Sabah 9 da sarjdan cıkartıyorum. öğlen 3 te telefonun sarjı %45 oluyor.
Güncellemeden önce aynı kullanımda sarjım 60 65 lerde oluyordu.
Batarya resmen akıyor.
Semtten 3 4 5 arkadas sürekli apple kullanıcısıyız. hepimiz pilden şikayetciyiz. Güncellemeyle batarya p*ç oldu.
+ Olarak. Ekran parlaklığı sürekli otomatik. bunu kapatmayı bulamadım bulan varmı?
#KGdetanirlar
11 de batarya sorunu ciddi yaşıyorum. Göz göre göre eriyor
Ayrıca,
- Wifi ' i ekranı yukarı çekip kapattığınızda arka planda hala çalışıyor. Kapatmak istediğinizde, ayarlar dan girerek kapatın. Ana ekranda ki kısa yoldan kapattığınızda Ayarlar kısmında ki yerden kapanmıyor.
- Kapatma açma tuşuna 5 defa bastığınızda tıbbı kimlik ve SOS özelliği çıkıyor. Allah korusun, arıyacak haliniz yok vs, 5 defa bastığınızda SOS ' u etkin hale getirdiğinizde yanınıza direk Ambulans geldiği söyleniyor ( Denemedim )![]()
6 plusa yükledim yavaşlama oldu ama öyle sinir bozucu düzeyde değil.
Ama daha gelişmesi lazım sanırım 10. ay içinde güncelleme gelecektir.
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
Arkadaşlar güncellemeyi yükledim yanlız şöyle bir sıkıntı oluştu wifi ile bluetooth otomatik açıyor artı olarak şarj sabah çıkarıyorum mesala 9 gibi öğle 2.30 gibi şarj %30 tekrar şarja bırakıyorum keşke güncelleme yapsaydım dedim cihaz ise 6s 64 gb şarj yüzünden garantiye verebilirim ...
Ben 7+ da 1 hafta kullandım ve öyle büyük bir fark olmadığını gözlemleyerek iOS 10 a geri döndüm, frame atlamaları vardı, 3D Touch özelliği sıkıntılı çalışıyordu, şarj olarak oldukça memnundum, iOS 10 ile bi farkını göremedim. Sarjı nasıl yarı yarıya azalıyor cihazların anlamıyorum.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
şarj, hız , stabillik hepsinden memnunum ama şöyle bir sorunum var benimde;
telefon otomatik ekran parlaklıgında bir türlü değiştiremiyorum kafasına göre parlaklık açılıyor ya da kapanıyor sıyırmak üzereyim bazen en kısığa alıyor parlaklığı birşey görmek zorlaşıyor..bunu yaşayan bir benmiyim?
11.1 versiyon gelene kadar yani iOS11, 11.0.1, 11.0.2, 11.0.x gibi versiyonlarda;
Cihazınızda yavaşlama hissiyatları, cihaz ısınmaları, şarjın çok gitmesi, nadiren de olsa ekran donmaları(ısınmayla alakalı biraz), otomatik parlaklık vs gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.
Bu saydığım şeyler bendeki iPad ve iPhoneların hepsinde olan şeyler.
Ufak tefek bug olduğunu düşündüğünüz durumlarla karşılaşabilirsiniz. (ÖRNenetim Merkezinden WiFi kapattığınızda aslında WiFi kapatmaması, WiFi ağından çıkartması. Aynı şey Bluetooth için de geçerli)
11.1 versiyona gelindiğinde bu durumların hemen hemen hepsi bitmiş olur. 1 aya kadar güncellemelere siftah yaparlar ve peyderpey devam eder versiyon..
Yazılımlarda versiyon oluşturma şu şekilde yapılıyor.
Ana versiyon.Ara versiyon.Düzeltme
(aşağıdaki örnek alıntıdır)
Buradan hareketle 11.1 sürümüne gelene kadarki arada gelecek olan version ve build lerde neler olacağını/olduğunu artık az da olsa okuyabilir ya da tahmin edebilirsiniz..0.1.0 ilk özelliği ekledik.
0.1.1 bir iki düzeltme yaptık
0.1.2 bir düzeltme daha (bug fix mesela)
0.2.0 yeni bir özellik ekledik.
..
0.3.3
..
..
1.0.0 Hedeflenen ilk sürüme ulaştık.
"iOS 11.1 çıkana kadar ufak tefek de olsa bug lar olabilir, yavaş yavaş toparlanır" şeklindeki cümlelerim şimdi biraz daha kafanızda şekillendi sanıyorum.
iPhone ve iPad için iOS 11.0.1 sürümü yayınlandı
![]()
Arkadaşıma 7plus aldık turkcell bayiisinden , bugun mesaj geldi yasal uyarı adı altında.Ama gelen mesajda 1 tane imei eksik sonundaki 5 harfi yok.
Hani kandırmacamı desem neyi kandırıcak ? 120 gün içerisinde işlem yapınız diyor , turkcell bayiiside tadilata girmiş şu anda...İlk önce buraya yazayım dedim yarın ona göre davranalım ne yapmamız lazım
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
ios 11 den sonra ses artırma azaltmada ekranda görünmüyor. Hoparlörden de konuşamıyorum. Hoparlöre almaya basıyorum ama değişen bişey olmuyor.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)