iphone 7 me ios 11.2 surum yukledım
sarj ıptal oldu yanı noralde aksam 7-8 gıbı yuzde 20 lere dusen sarj su an oglen 1-2 gıbı yuzde 20 ye dusuyor varmıdır bunun bı caresı
Son güncellemeden sonra bende şarj sorunu yaşıyorum 1 günü çıkartmıyor artık artı olarak arada saçmalıyor telefon 7 plus
Resmen elinden geleni yapıyorlar yenisini al diye, kırılana kadar kullanacağım inatla, sonra da androide geçeceğim de diyemiyorum alternatifi yok resmen.
En hızlı android olsa bir yerden sonra başlıyor maalesef android.process durdu diye
Valla benim iP7+ garantiden gelsin, satıp S8+ veya Note 8 almayı düşünüyorum bakalım
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Kullanmayi azcik bilen icin abuk subuk takilmaz android 2011den beri kullandigim amiral gemisi tabir edilen cihazlarim oldu . Bu ivir zivirlar android takiliyor ama hikayeleri ilk serilerde katlanir duzeydeydi, yani genel ios kullancisinin suan icinde oldugu anlik gecikmeler olarak mevcuttu,, muhtemeleno cihazlar hala eline alsan ayni sekildedir. Günümüze yaklaştıkça bu bahsedilej mevzu azaldida azaldi suan s7 edge i 1.5senedir kullaniyorum ne takılıyor ne bisey oluyor, olursa ayda yilda 1 uygulama kaynakli uyarı verip geri düzeliyor toplam 5 saniye.
Kisaca android yazılımı nekadar duzelttiyse, apple da duzgun olan yazilimi ne yapip edip bir sekilde icine etmeyi becerdi
1881 - 193∞
Olabilir Berkan, ama ben ilk 4 gb ramli androidlerden biri olan zenfone 2 yi kullanmıştım, 5s'i verip. Yani sözüm ona yakın bir tarih olduğu için o yorumu yapmıştım
peki telefona şarkı atma işlemini neyle yapıyorsunuz ? i to ols ta 20 ye kadar ucretsız sonra anahtar fılan ıstıyor. bunu kırma yolu yada baska bır program varmı ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Lirum info lite programı kurup denedim , değerler normal. Telefonda hafıza doluydu; whatsapp,numaralar,medya kendiliğinden silindi.
Normalde fazlasıyla yer açılması lazımken 1,2 gb boş şu an. Ona rağmen hafıza dolu gibi davranıyor.Kendi içinde çelişiyor resmen,değerler ve hafıza normal olmasına rağmen.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)