8 Gold 64 GB isteyen varsa ilan açtım
Hanım'ın telefonu, 1,5 sene daha garantisi var.
eşe dosta gider
İos 12 güncelleyen var mı ? Telefonlarda ne gibi + sı var deneyimlerinizi paylaşırmısınız.
6s güncelleyen oldumu valla ben hanımın telefonu ios 11'e bile yükseltmedim hala eskiyi kullanıyor. yavaşlamasından korktum![]()
6s 32 gb kullanıyorum. Aldığım günden beri güncelleme yüklemedim. Sanki son 1 aydır acayip bir şarj yeme sorunum var dayanmıyor. Batarya bitti desek telefon daha şubat mart gibi 0 olarak aldım şarja dikkat ederim %10 dan aşağı düşmeden pek takmam tam dolmadan şarjdan almam. Acaba son güncellemeyi alsam yararıma bir şeyler olur?
Beyler 6 64gb telefonumda navi kullanımında yerimi tam göstermiyor. Check-inlerde vs. sorun yok da rotada filan problem oluyor, güzergahta yolda değil de yolun hemen yanında gösteriyor. Neden olabilir sizce böyle bir problem. Google'da da yandex'te de, haritalarda da aynı sorun mevcut.
gel katıl artık şu apple furyasına, kurtaracağım seninle @Carolita1907 yi android den![]()
Fatih reis 7 yazdığı için o fiyatı yazdım yoksa en son 2 ay önce 7plus ımı 3500 den verdim
Şu an 6s kullanmaktayım. Son güncellemeyi kurdum ve göze çarpan 2 özellik var kullanışlı sayılacak. 1.si cihaz artık kamera sayesinde uzunluk ölçümü yapıyor metre kullanan insanların çok çok işine gelecek bir uygulama. 2.olarak da bakmadığımız bildirimler ferman gibi sayfalarca uzamıyor uygulamaları tek tek gruplandırıp tek başlıkta bildirimleri topluyor.
Çeyrek Mühendis
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)