Beyler ıphone xte bazen ekran kararıyor ve gelmiyor bi kaç dakika sonra geliyor mesela konuşurken ekran kararıyor karşı taraf kapatıyor ama benim ekran kararmış kalıyor anlatabildim mi bilemiyorum
6s plus ios 12 guncellemesini yaptim.
Yavaslama olarak bir durum daha hissetmedim ama arama yaparken yada sonlandirirken ekranin saat bolumunde bir yesil alan belirip kayboluyor.
Ornek olarak biriyle konusurken arama ekranini kapatip baska bir programi actiginizda yukarda arama devam ediyor yesil bir alan cikiyor onun gibi.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Her gün gelen ve telefon numarası bulunmayan (X BELEDİYESİ - KREDİNHAZIR - HİBEPARA - X HALI YIKAMA - BOYABADANA) gibi gelen mesaj yıgınlarını nasıl engelleyebilirim ?
7+ için yazıyorum. telefon baya baya akıyor. Uygulama açılışları geçişleri bariz şekilde gelişmiş. Daha geçeli 2 gün oldu ama şarj ömrü bir tık daha iyi gibi ios 11.4e göre
34 GNN 111 #308 21'
34FDC785#308 16’ - RIP - 34BAG097 #308 18'
ios 12 güncelledim..şarj görülür şekilde iyileşmiş..menüler biraz daha hızlandı gibime geldi.
galeriye ayar çekilmiş fotoğraflar daha düzenli görünüyor klasör seçenekleri vs.
metre gelmiş ama kullanmadım..
bende de menüde gezerken üstte vodafone yazısı bazen görünüyor silik şekilde..ayarlardan mı yoksa telefonda mı sorun var çözemedim..
ben 6ya yükleyemedim ..
indir yükle dedikten sonra uyarı veriyor ( yazılım güncellemeyi yüklemek için uygulamaları geçici olarak kaldırmak istermisiniz ) diye soruyor ama sonrasında yükleme yapmıyor ..![]()
Androidciler 3k lira bandında hangi telefonu önerirsiniz @Berkan
Whatsapp sohbetinden gelen medyaları otomatik olarak film rulosuna kaydetme kapalıydı.
Şuan sohbette 3500 den fazla medya var.Bunları löp diye pcye nasıl aktarırım veya film rulosuna.
Sohbete girip film rulosuna kaydetmek istediğimde en fazla 5er 5er kaydedebiliyorum.
Dr.Ecu
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)