bana diyorsan o ben değildim bende sedan siyah cıvıc vardı bkg plaka
o hb k plakalı bi cıvıc dı baya bi haraptı
bana diyorsan o ben değildim bende sedan siyah cıvıc vardı bkg plaka
o hb k plakalı bi cıvıc dı baya bi haraptı
Istinye +1 diyelim , hosgeldiniz![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
aynen kardesimsattın gül gibi arabayı. arkadasa aldıramadım onu gitti ies aldı. hala aklımda senin araba.
senin araba hastane sokagında duran bi subaru vardı o dimi yanılmıyosam tabi ?
doğrudur kadesim bizim dükkan orda cuprayı alınca golfü satılıga cıkardık hala satamadık bakalım hayırlısı. görüryorum senin arabayı doğrudur![]()
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
doğrudur cordoba cupra
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
ef le mutluydum sen ogün bırak bana o xxx forum sitelerini teche gel faydasını görürsün demiştin ogün bugün roling adına 4 araba aldım yaptın sattım hep zararsimdi kapıda iki araba var hatun beni boşayacak
anladın
![]()
vay anasını etken olmusumtam nerde oturuyodun cözdüm ama pm at yıne sen sarıyer havantepe ucarak cıktığım için slm veremıyorum tanıyamıyorum kimseyi
![]()
USTALAR o zamanbi buluşma yapalımda kim var kim yok bi tanışalım ya.. önümüzdeki hafta müsait olursanız görüşelim derim, fikir sadece![]()
![]()
aynen eğer buluşma olursa benimde haberım olsun.Sanayiciler tanır eski plakamı 34 VH 7111 clio![]()
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
mk2 li arkadaş senın arabayı sanayıde Özcan ustaların dukkanda gormustum galıba ufak tefek ıslerı vardı boya : ) yanılmıyorsam. hatta gecen sanzumancı serkan arabayı gosterdı alsammı dıye bende al cok güzel gorunuyor ddım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)