ben süleyman ...aranıza katılıp birazda beygirlerle alakalı şeyler örenmek istiyorum.biraz fazla soru sorarım şimdiden sölimsonradan kızmayın bana
herkese iyi forunlar....
ben süleyman ...aranıza katılıp birazda beygirlerle alakalı şeyler örenmek istiyorum.biraz fazla soru sorarım şimdiden sölimsonradan kızmayın bana
herkese iyi forunlar....
hoşgeldin sülo![]()
hoşgeldin...
hoşbuldık Arkadaşlar..inşallah güzel vakit geçiririrz hep birlikte...
Hosgeldiniz..keyifli sohbetler dilerim..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Hoş geldn iyi forumlar![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Amacın ne ? Neden böyle davranıyorsun ?
Eyer bi sorunun varsa açıkca yaz herkez bilsin. Siteye yeni üye olan arkadaşına ''Yok sen yaz sohbete bu adamlar herşeye bişi yazıyo bak sanada neler yazıcaklar'' gibi bi tavırdasın sen ?
Sorunun ne ?
Sülüman nickli arkadaşım sen yaz sohbete yazıcağını burda herkez kimin ne olduğunu anlar adamına göre muamele yapar laflarım senin konu altında oldu ama senle uzaktan yakından alakası yok Ayrıca sitemize hoşgeldin ....
arkadaşlar kişisel sorunlarınızı burdan paylaşmayın burası açık bi ortam özelden paylaşın saçmalamaya gerek yok
hoşgeldin
ii sohbetler dilicem ama emin diilim![]()
abilerim kardeşlerim ben buraya geldim .sizin bilgilerinizden faydanalyım.o adamla benim alıp veremedigim yok ..
ama yarası olan gocunur demekki biri bunun kuyruguna saglam bi şekilde basmış herhalde...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)