Ozaman rs lerin senteleri oturduğunda doğru olarak işaretleyin yerlerini ara ara kontrol etmek lazim.
Ozaman rs lerin senteleri oturduğunda doğru olarak işaretleyin yerlerini ara ara kontrol etmek lazim.
1.6tdi.
Ecutech.
Aslında olabilir güzel fikir... Ama MM lik farkları üste takılan egzantirik aparatı kadar net ölçemeyiz
Ben aracı ilk aldığımda C&B egzantrik kendim taktım ve nokta kaçık olmadı da bunca servis ve usta nasıl kaçık takıyor anlamıyorum. Ben yaptım ayarı 3bin 5bin km sonra bile sente aparatı çuk oturuyordu. Doğru dandik aparatlar sıkarken esniyor fakat işini biraz özen gösterse 20dk sını harcasa ok gibi oluyor![]()
FastCare.com.tr
detailing & mini onarım
Maşallah cvk ya![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
maşALLAH cvk yagusel vıdeo olmus okan elınze saglık
![]()
tutun senteleri kaçmasın
ayardan sonra tıpaları söküp bakmak lazım
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
herkeze yorumlarından dolayı teşekkürler ahmet abi ellerine sağlık bikac eksık kaldı ılk ış bı eksoz takmak olucak burda eksozsuz halımız genede baya hızlı![]()
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
okanım maaşşallah emeği gecenlerin ellerine sağlık, bi denemek isterdim aslında ama vakit yok bugün yarın![]()
RS'in orjinal kasnakları ayarlımı ? Eğer değilse diş atlamadan nasıl mm olarak kayıyor anlamadım ben.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Orjinal kasnakların hiçbirisi ayarsız sabit kasnak...
Bi emme tarafındaki yağlı ( Vanos) hariç oda kendi kendini ayarlıyor zaten
Açıkcası bugüne kadar 6-7 Clio Rs triger seti değişimine bi okadarda sente ayarı başında bulundum...
Her sökülen RS in sentesi kaçık mı olur oluyor ...
Bizim kasnaklar kamasız.Yani kasnağı sıktırınca içerden sıkıldıkça egzantirikte dönüyor her ne kadar aparat takılıda olsa hafif kasmalar yapabiliyor ayrıca gergi bilyasındaki boşluk dahi alınmıyor...
Baya ince bir işçilik istiyor
maşallah mermi gidiyor CVK![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)