kapak % ?
port polis yazılı değil
SS egzoz yazılı değil
Bak bunlar önemli mevzular :D :D
İşin makarasındayız ciddiye alan varsa öyle muhabbet ederiz bilginiz olsun :):icon_tup:
Printable View
arasçlara maşallah :)
2 aracada maşallah. araç Eray'daykn arka koltuklar sökük 2de 50-60 Km'lerde basmaya başladık yolda müsaitti 4'ün sonlarında Km 210Larda gidiyoduk Lan noluyor oglm dedim bu ne kanka km sıkıntı var ama devir doğru demişti :) hala aynımı samet:)
maşallah araçlara 5 te sonu görememişsiniz heralde başkan :)
Simdi burda 2 tarafta babamin oglu degil yasar abi kendini ssavunamiycak bi adamda degilki ben avukatligini yapiyim? ama samet bu videolari koymakla yanlis yapmissin soyliyim hicbir denemeniz saglikli degil orda arabadan indigimizde sanada dedim 2 tane duzgun deneme var ondada 5 e atinca gaz biraktin bende cekimi var ama oda sonu olan bir deneme olmadigi icin yuklemeye gerek bile duymadim bu videolari izlemedim ama biliyorumki hepsi erken bastigin videolar az cok beni bilen bilir laf olsun diye konusmam neyse onu soylerim bu denemelerin hicbiri bana gore duzgun degil o kadar yol yaptiniz bi adam gibi basamadiniz simdi kimse cok bilmislik yapip bos konusmasin yok 1 saniye erken basmayla ne fark edicek fln diye dragta 1 saniye sure demek neleeeeer demek neleeer neyse ben diycegimi dedim ordaydim ve gordugum bu eger bunun aksini idda edebiliyorsan samet sana diyecek lafim yok
Maşallah araçlara.
EE güzel yürümüş.
2 araçta gayet sağlıklı.
maşallah araçlara bu rt de hala lpg var mı?
Pejocuları dün gördük
Güzel arabaları var
Yaşar abiyi kızdırmayın :)
Evet başkan bir türlü olmadı ışıklar söndü araba çıktı tır vardı mami abi sıkıştırdı bir türlü 5 sonunu göremedik :)
Selçuk ADAMSIN :icon_tup:
Eyvallah ömer kardeşim sağolasın
Yokbe kardeşim kızma değil sadece şonu kızıyorum neden gaz kesiyorsun adam gibi deneyemedik taaa bilmem nerenin bilmem neresine kadar gittik geldik :) Selçuk olsaydı direksiyonda kesiciye kadar devam derdi :D kardeşim benim :D :D
EK 648 - Car Videos on StreetFire
Tekrar söylüyorum araçların maşallahı var senin EE nin 2 3 4 ortasına kadar çok iyi ama 5 in kötü ben bunu görüyorum benimde 4 sonu ve 5 iyi ama ulaşamadık iyi olan devirlere ;)
specler senn yazdgn specler yasar abi egsozu sen iki kere yazms olablrsin :D
yol cok guzeldi ama 5snu ikire gorduk brinde nasi bi karanliga dustgmzu anlamadk farlr kapalydi goremioduk fari actik yine goremedik bariz erken bastgmz videolri koymadik hani videolri koymkla yanls yaptnz demis selcuk abi ama onceki gunde vtes cbugnn ciktigi video koyulmus bnce o yanlsti hadi onuda gectm bisuru tartsmalr cikti o yanls video yuzundn orda bi denemeden sayilicak bi video bile degilken herkes rt yi savundu tmm senn cevren dha genis olablr ama senin arabni desteklyck cok insan olablr ama eger adalet diyosaniz adaletszlk bi gun once yapildi ;) yinede ayagnza saglk gzel denemler oldu masallhi var ikisinnde.
böle yazlıacgını blıyodum cunku kımse yenılgyı kbul etmez yada kabullenez yasar abı buygumsun saygım var:) bnmde elımde bı dunya vıdeo var erken olanları koymadım ama nerdyse 10 kere denedk :) bu vıdeo koymakla doru yapmdın dıosun selcuk abı bnım vıtes cubgum cıktı vıdeo koyuldu be:) yşar abı koydgum vıdeo 15 kere denduıık artık yter dedım contalı arbam zaten şiştı dıe sen hala ısrarla deneyelım dıosun ne hıkmetse hep arkamdyken gaz kesmşim ;) EE RT yı gectı:) kımse alınmasın gucenmsın :) ayrıyetten neden hıc önumde vıdeon yok yaşar abım sevıorum senı saygılar:)
106 nmı var derdin var hiçbirinin ne specleri belli ne gidişleri:D
Özelden mesaj attım plakalar için bir bakıver kardeşim o mesaja ;)
Ben var olanı 2 kere söylüyorum alışkanlık olmuş :D
Dün akşam söyledim o videoları sizin arkadaşlarınız istedi koymamı ben değil ;) burda hem fikir olalım ;)
Evet geçiyorsun kardeşim selçuk da yazmış konuşmaya gerek yok maşallah aracımızı gördük sağolasın tekrardan ayagınıza saglık ( 5 in sonunuda görseydik keşke :) :D
Bende sizi seviyorum kardeşlerim :icon_tup:
PKK nın uyuşturucu gelirine darbe 44 ton uyuşturucu yakalanmış son dakika haberi :D