araçlara maşallah...ama yine ortalık karışmış...ALLAH kaza bela vermesin...
Printable View
araçlara maşallah...ama yine ortalık karışmış...ALLAH kaza bela vermesin...
Laflarına dikkat et o laflarını yediririm sana . aklında olsun sen ne kim OLDUN BENİM DİKİMDE OLMAZ sökerim s... rmli konuşma varsa o kadar daşşak sende gel sök büyüklünü bil agzında çıkanı kulaın duysun duymassa açtırırım senn oo kulaklarını yaşın basın beni alakadar etmiyor bu saatten sonra benden uzak dur . sana bu kadar diyorum benden uzak durki 1000 yıl yaşa .!
evet yazdıktan sonra düzelttim ben boyumdan büyükte sıçarım boyumdan büyükte konuşurum işi boy hesabına vurmayalım istersen yaşar köse. Bana giren çıkan bişey yok giren çıkan olan burda sinirli sinirli yazıyor . Siz çocukmu korkutuyonuz hayırdır fatih bey seni tanımam etmem ama yanlış adamla yanlış şekilde konuşuyorsun yaşımı sormuşssun yaşım 21 yürüttüm araba 28 ee 106 videoda oldu gibi. Sen şimdi diceksinki lan sen ne sanıyorsun kendini de benmle böyle konuşursun neyine güveniyorsum neyime güvendim düşündürsün seni sana o kadar söylim bu olayı bu boyutta bırakmam bunuda bil beni dinden imandan çıkarma.
bana kımse bısy ögretmedı abı belkı ögretsydı dha gusel olurdu dha gusel vıtes atardım:) konu nelere gelmıs dıer konuda bnım vtes cubgum cıkıyor RT gectı dıolar nie EE nın vıtes cubgu cıktı demiolar bunlar neden konuşlmyor solyım mı bnı kımse tanımor cevrem genıs dıl sadece bu yuzden ;) hepnıze saygım var ama geclen EE olsaydı bunların hıc bırı olmzdı dımı :) erken basma dıosnuz izleyın bıda bnce son dnemde artık denemyelım dedım bn yaşar abıye duzgun vıtes bıle atmadım :)burda bı emek var EE yuryo belkı daha ıyı yuryor bn yurtemıorum bn satgı duylması lazımken su konuslanlara bakın bu yuzden hıc vıdeo cekme adetım dıl ama bnden habrsız koyulan vıdeoara bakınsana ortada deneme bıle yokken sımdı bu vıdeoları koydum dıe bnmı sucluyum soryorum sıze saygılar:)
gereksiz yere gerginlik yapmayın belki çok klasik olacak ama teneke parçası için kalp kırmaya değmez ;)
SAMET kardeş sipeklerini yazarken dogruyaz portpolişın unutma RT kapak taşlama ½10 + ince conta yok birinci denemede bensenin arabaile ilgili bişey demedim sadece sipeklerini yazdım. senin aradbanın sipeklerine bakarsan senin arabanın dahaiyi yürümesi lazım. keşke dörtte bırakmayıp daha uzun beşte deneseydiniz 220 lere kadar daha zevkli ve daha güzel selcuğun dediği gibi. arabana çamur ve MOK atan yok. zoru başardım diyorsun cecenABİ sana ÇEÇENABİ'DEN AFERİM SANA 1 BOYDAHA İYİ GİDERSİN :) :icon_tup:
Gençler bu sene tatili nerde yapacaksınız ? :D
ÇANAKKALE De abıcm :D truva atına ugrucaz bg alıcaz :D :D MaŞAllah araçlara :):):)
çeçen abı bana sol marspıyer lazım varmı oralarda burda bulamıom :D
maşallah her iki aracada ama top speed gidilseydi daha iyi bir sonuç çıkardı...
Bence iki ataçta çıksın top speed denesinler dosluk çerçevesin olsun bitsin .
S16 nickli arkadı kınıyorum böyle konuşmalar hiç yakışmıyor.
Maşallah araçlara.
Masallah ikisinede top speed denenrsebnce daha iyi olr hem sikinti cozulms olsn..
Yasar abi goruselm bi ara ozledik seni..
ahh eski gunler :D
maşh araçlara