User Tag List

Sayfa 2/9 İlkİlk 1234 ... SonSon
161 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 28ee106 & 35 rt 741

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    28 EE 106
    kapak taşlama
    ince conta
    Timing
    filtre
    51 lik düz boru egsoz
    kapak % ?
    port polis yazılı değil
    SS egzoz yazılı değil

Bak bunlar önemli mevzular

İşin makarasındayız ciddiye alan varsa öyle muhabbet ederiz bilginiz olsun
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hahahaha mustafam yemin ederim ben bıraktım o bırakmıyor

Birde video koyayım tam olsun gaz kesilince bizim fatih RT nin sahibi EE nin en eski sahibi,çekimi durduruyor o denemeden sonra yolcu yoluna gidiyor

Mustafa şeref nerde şeref ?
    kolay kolay bırakmaz abi o illet peşini
    valla Şeref nerde bende bilmiyorum abi en son Ataşehir'de görmüştüm

İBRAHİM_MEY_GTİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arasçlara maşallah
    34EV4212
    Powered by AHM PERFORMANCE
    PPR MOTORSPORTS
    Mapped by Ecufast
    alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
    EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 aracada maşallah. araç Eray'daykn arka koltuklar sökük 2de 50-60 Km'lerde basmaya başladık yolda müsaitti 4'ün sonlarında Km 210Larda gidiyoduk Lan noluyor oglm dedim bu ne kanka km sıkıntı var ama devir doğru demişti hala aynımı samet
    Peugeot Sport

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ö.öztüRk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 aracada maşallah. araç Eray'daykn arka koltuklar sökük 2de 50-60 Km'lerde basmaya başladık yolda müsaitti 4'ün sonlarında Km 210Larda gidiyoduk Lan noluyor oglm dedim bu ne kanka km sıkıntı var ama devir doğru demişti hala aynımı samet
    chipsiz 4 te mi 210 gidiyordu.?
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara 5 te sonu görememişsiniz heralde başkan

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ö.öztüRk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen knka bi sapma var 5sonu nerdyse kadran devrio 20km gbi bi sapma var

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi burda 2 tarafta babamin oglu degil yasar abi kendini ssavunamiycak bi adamda degilki ben avukatligini yapiyim? ama samet bu videolari koymakla yanlis yapmissin soyliyim hicbir denemeniz saglikli degil orda arabadan indigimizde sanada dedim 2 tane duzgun deneme var ondada 5 e atinca gaz biraktin bende cekimi var ama oda sonu olan bir deneme olmadigi icin yuklemeye gerek bile duymadim bu videolari izlemedim ama biliyorumki hepsi erken bastigin videolar az cok beni bilen bilir laf olsun diye konusmam neyse onu soylerim bu denemelerin hicbiri bana gore duzgun degil o kadar yol yaptiniz bi adam gibi basamadiniz simdi kimse cok bilmislik yapip bos konusmasin yok 1 saniye erken basmayla ne fark edicek fln diye dragta 1 saniye sure demek neleeeeer demek neleeer neyse ben diycegimi dedim ordaydim ve gordugum bu eger bunun aksini idda edebiliyorsan samet sana diyecek lafim yok

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah araçlara.
    EE güzel yürümüş.
    2 araçta gayet sağlıklı.
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

judgeGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara bu rt de hala lpg var mı?
    Alıntı emre_ozr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    206 zaten çok ii yürüo ama 106 nın ince conta baya bi ince heralde maşallah

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pejocuları dün gördük
    Güzel arabaları var

Yaşar abiyi kızdırmayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı judgeGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah araçlara bu rt de hala lpg var mı?
    Evet aygaz dan aldım lpg yi öyle denedik zaten benzine alsam geçer giderim ,neyin peşindesin paşam ?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet aygaz dan aldım lpg yi öyle denedik zaten benzine alsam geçer giderim ,neyin peşindesin paşam ?
    KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cihan-34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah araçlara 5 te sonu görememişsiniz heralde başkan
    Evet başkan bir türlü olmadı ışıklar söndü araba çıktı tır vardı mami abi sıkıştırdı bir türlü 5 sonunu göremedik
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdi burda 2 tarafta babamin oglu degil yasar abi kendini ssavunamiycak bi adamda degilki ben avukatligini yapiyim? ama samet bu videolari koymakla yanlis yapmissin soyliyim hicbir denemeniz saglikli degil orda arabadan indigimizde sanada dedim 2 tane duzgun deneme var ondada 5 e atinca gaz biraktin bende cekimi var ama oda sonu olan bir deneme olmadigi icin yuklemeye gerek bile duymadim bu videolari izlemedim ama biliyorumki hepsi erken bastigin videolar az cok beni bilen bilir laf olsun diye konusmam neyse onu soylerim bu denemelerin hicbiri bana gore duzgun degil o kadar yol yaptiniz bi adam gibi basamadiniz simdi kimse cok bilmislik yapip bos konusmasin yok 1 saniye erken basmayla ne fark edicek fln diye dragta 1 saniye sure demek neleeeeer demek neleeer neyse ben diycegimi dedim ordaydim ve gordugum bu eger bunun aksini idda edebiliyorsan samet sana diyecek lafim yok
    Selçuk ADAMSIN
    Alıntı OmeR-FE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah araçlara.
    EE güzel yürümüş.
    2 araçta gayet sağlıklı.
    Eyvallah ömer kardeşim sağolasın
    Alıntı Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pejocuları dün gördük
    Güzel arabaları var

Yaşar abiyi kızdırmayın
    Yokbe kardeşim kızma değil sadece şonu kızıyorum neden gaz kesiyorsun adam gibi deneyemedik taaa bilmem nerenin bilmem neresine kadar gittik geldik Selçuk olsaydı direksiyonda kesiciye kadar devam derdi kardeşim benim

EK 648 - Car Videos on StreetFire

Tekrar söylüyorum araçların maşallahı var senin EE nin 2 3 4 ortasına kadar çok iyi ama 5 in kötü ben bunu görüyorum benimde 4 sonu ve 5 iyi ama ulaşamadık iyi olan devirlere
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Ahmet_28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selçuk bak kardeşim önceki konuda ne yazmışım

Alıntı Ahmet_28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah araçlara.RT nin nasıl gittiğini çok iyi biliyorum 2. ve 3. viteste rt yi geçemezseniz 4. ve 5. viteste balyoz gibi indiriyor valla
    bende 106 gti sahibi oldum bi çok 106 da gördük arkadaşlarımızda ama RT nin top speed çok zalım
    barnak bassam olurmu ?

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    specler senn yazdgn specler yasar abi egsozu sen iki kere yazms olablrsin

yol cok guzeldi ama 5snu ikire gorduk brinde nasi bi karanliga dustgmzu anlamadk farlr kapalydi goremioduk fari actik yine goremedik bariz erken bastgmz videolri koymadik hani videolri koymkla yanls yaptnz demis selcuk abi ama onceki gunde vtes cbugnn ciktigi video koyulmus bnce o yanlsti hadi onuda gectm bisuru tartsmalr cikti o yanls video yuzundn orda bi denemeden sayilicak bi video bile degilken herkes rt yi savundu tmm senn cevren dha genis olablr ama senin arabni desteklyck cok insan olablr ama eger adalet diyosaniz adaletszlk bi gun once yapildi yinede ayagnza saglk gzel denemler oldu masallhi var ikisinnde.

28 EE 106
    Misafir
    böle yazlıacgını blıyodum cunku kımse yenılgyı kbul etmez yada kabullenez yasar abı buygumsun saygım var bnmde elımde bı dunya vıdeo var erken olanları koymadım ama nerdyse 10 kere denedk bu vıdeo koymakla doru yapmdın dıosun selcuk abı bnım vıtes cubgum cıktı vıdeo koyuldu be yşar abı koydgum vıdeo 15 kere denduıık artık yter dedım contalı arbam zaten şiştı dıe sen hala ısrarla deneyelım dıosun ne hıkmetse hep arkamdyken gaz kesmşim EE RT yı gectı kımse alınmasın gucenmsın ayrıyetten neden hıc önumde vıdeon yok yaşar abım sevıorum senı saygılar

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 nmı var derdin var hiçbirinin ne specleri belli ne gidişleri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    specler senn yazdgn specler yasar abi egsozu sen iki kere yazms olablrsin

yol cok guzeldi ama 5snu ikire gorduk brinde nasi bi karanliga dustgmzu anlamadk farlr kapalydi goremioduk fari actik yine goremedik bariz erken bastgmz videolri koymadik hani videolri koymkla yanls yaptnz demis selcuk abi ama onceki gunde vtes cbugnn ciktigi video koyulmus bnce o yanlsti hadi onuda gectm bisuru tartsmalr cikti o yanls video yuzundn orda bi denemeden sayilicak bi video bile degilken herkes rt yi savundu tmm senn cevren dha genis olablr ama senin arabni desteklyck cok insan olablr ama eger adalet diyosaniz adaletszlk bi gun once yapildi yinede ayagnza saglk gzel denemler oldu masallhi var ikisinnde.
    Özelden mesaj attım plakalar için bir bakıver kardeşim o mesaja
    Ben var olanı 2 kere söylüyorum alışkanlık olmuş
    Dün akşam söyledim o videoları sizin arkadaşlarınız istedi koymamı ben değil burda hem fikir olalım
    Alıntı 28 EE 106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    böle yazlıacgını blıyodum cunku kımse yenılgyı kbul etmez yada kabullenez yasar abı buygumsun saygım var bnmde elımde bı dunya vıdeo var erken olanları koymadım ama nerdyse 10 kere denedk bu vıdeo koymakla doru yapmdın dıosun selcuk abı bnım vıtes cubgum cıktı vıdeo koyuldu be yşar abı koydgum vıdeo 15 kere denduıık artık yter dedım contalı arbam zaten şiştı dıe sen hala ısrarla deneyelım dıosun ne hıkmetse hep arkamdyken gaz kesmşim EE RT yı gectı kımse alınmasın gucenmsın ayrıyetten neden hıc önumde vıdeon yok yaşar abım sevıorum senı saygılar
    Evet geçiyorsun kardeşim selçuk da yazmış konuşmaya gerek yok maşallah aracımızı gördük sağolasın tekrardan ayagınıza saglık ( 5 in sonunuda görseydik keşke

Bende sizi seviyorum kardeşlerim

PKK nın uyuşturucu gelirine darbe 44 ton uyuşturucu yakalanmış son dakika haberi
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)