kemal kardeşim b en eysem oyum ama 1 bucuk boy olayını kim çıkardı allah askına söle ben 3 ün sonlarına dogru kopup gidyorum dedim yanlışım varsa düzelttttt
kemal kardeşim b en eysem oyum ama 1 bucuk boy olayını kim çıkardı allah askına söle ben 3 ün sonlarına dogru kopup gidyorum dedim yanlışım varsa düzelttttt
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
Sorun yok zaten İbrahim
Arkadaşta seni geçiceğini düşünmediğini söylemiş
Aynı şeyleri anlatıyorsunuz
bnm videonun kondugundan bile hberim yoktu taki batu bana söleyene kadar.maşşalah 206 gti iyi yürüyo cidden.....
34EV4212
Powered by AHM PERFORMANCE
PPR MOTORSPORTS
Mapped by Ecufast
alayınız gelsin kralınız bir adım öne çıksın
EV 206 RC ROLL HATTI: 555 980 ONYEDİ ONYEDİ
Videolar gelir birazdan sorun yok
Gelen videolarda açıklayıcı olmaz ise tekrar 2-3 el çıkılır denelinir
Sıkıntı yok kesinlikle
Eğlencemize bakalım arkadaşlar
Bu aralar herkez gergin görüyorum bu Depremdi - Zamlardı - Terördü mümkün olduğunca üzmeyelim birbirmizi
aynı şeyleri tekrarlamaya gerek yok
ben ordada söledim rc ve 320d den korkuyorum diye geçiliceğimi bile bile ki zaten geçsem cinayet çıkardı sanırım stock 206gti bu? ciğerde biyere kadar.. ama boş bi rc ile denemek isterim![]()
İşte şöyle bir video mesela
EV 206RC - 206 GTİ - YouTube
evet arkadaşlar 1buçuk değilmiş 2boymuşhamsinin kuyruğunun kuyruğu falan.. erken kalkmışın diyipde konuyu uzatmiyim
bu video geliceği içime doğuyodu
ne diyim usta ben senin dediğini sölediğim demekki yanlış duymuşum yada sen hatırlamıyorsun![]()
34EV4212